federalper
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,298
Türknet de Port Açabilir Miyim ? Çünkü hiçbir şekilde açamaıyorum
Statik ip olup olmadığına nereden bakacağımStatik IP hizmeti ile açabilirsiniz. TurkNet'te farklılık var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır.
büyük ihtimalle statikStatik IP hizmeti ile açabilirsiniz. TurkNet'te farklılık var mı bilmiyorum ama büyük ihtimal aynıdır.
Modemi kapatıp açtığınızda ip adresiniz değişmiyorsa statik ip kullanıyorsunuzdur.Statik ip olup olmadığına nereden bakacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
büyük ihtimalle statik
değişiyorModemi kapatıp açtığınızda ip adresiniz değişmiyorsa statik ip kullanıyorsunuzdur.
Modemi kapatıp açtığınızda ip adresiniz değişmiyorsa statik ip kullanıyorsunuzdur.
Modemi kapatıp açtığınızda ip adresiniz değişmiyorsa statik ip kullanıyorsunuzdur.
No ip ile yapabilirsiniz ama sanal port yani program açık olduğu sürece çalışır.değişiyorrestart attım ve değişmişti bunu nasıl statik ip ye döndürebilirim
Alıntıyı görüntüle
Şu şekilde bir port açıyorum ama olmuyor
şu video yu yapsam olur mu
yaptım fakat bana verilen domain i internete girdğimde modem sayfası açılmıyorNo ip ile yapabilirsiniz ama sanal port yani program açık olduğu sürece çalışır.
Sanal olduğu için öyle. VPN gibi düşünebilirsiniz. Port açmaktaki amacınız nedir?yaptım fakat bana verilen domain i internete girdğimde modem sayfası açılmıyor
Oyunda server açacağım fakat hala port açamadım yaSanal olduğu için öyle. VPN gibi düşünebilirsiniz. Port açmaktaki amacınız nedir?