Ben hiçbir iphone in fiyatini haketmedigini düşünüyorumIphone X ve ondan sonraki modellerde verilebilecek fiyatı karşılayacak telefon hangisidir?
o yuksek fiyatın nedeni ios isletim sistemi bu arada.Ben hiçbir iphone in fiyatini haketmedigini düşünüyorum
Biliyorum ama bence verilmemeli tabi ios güzel bir işletim sistemi bende seviyorum ama fiyatlar cok uçuko yuksek fiyatın nedeni ios isletim sistemi bu arada.
boş yere pahalı değil.
Bizim ülkede böyle 2-3 tanede devlete alıyorsun yurtdışı makul bence ayrıca Iphone 11 kamerası çok güzelBiliyorum ama bence verilmemeli tabi ios güzel bir işletim sistemi bende seviyorum ama fiyatlar cok uçuk
Daha ucuza android telefonlar alinabiliyor kötü de olmuyor yani telefonlar.
Ama zevk meselesi cok param olsa bende iphone alirdim
Düz iphone 11 i bende cok seviyorum.Bizim ülkede böyle 2 tanede devlete alıyorsun yurtdışı makul bence ayrıca Iphone 11 kamerası çok güzel![]()
Bizim ülkede her şeyden devlete 2-3 tane alıyorsunBizim ülkede böyle 2-3 tanede devlete alıyorsun yurtdışı makul bence ayrıca Iphone 11 kamerası çok güzel![]()
ıphone se ve iphone serileri arsındaki favorim iphone 11Iphone X ve ondan sonraki modellerde verilebilecek fiyatı karşılayacak telefon hangisidir?
IPHONE 11 kamerası çoksellll.o yuksek fiyatın nedeni ios isletim sistemi bu arada.
boş yere pahalı değil.
HiçbiriIphone X ve ondan sonraki modellerde verilebilecek fiyatı karşılayacak telefon hangisidir?