1050ti değerler

Lelouch

80+
Reaksiyon skoru
1
merhaba arkadaşlar 1050ti ile lolde çok kötü performans alıyordum ben de msi afterburber indirip değerlere baktım ama anlamadım siz yardımcı olur musunuz? değerler normal mi veya kötü mü?

Ekler

• aaaaaaaaaaaa.webp
    aaaaaaaaaaaa.webp
    39 KB · Hit: 78
  • Adsız.webp
    Adsız.webp
    20.9 KB · Hit: 67
darboğaz var işlemci nedir

merhaba arkadaşlar 1050ti ile lolde çok kötü performans alıyordum ben de msi afterburber indirip değerlere baktım ama anlamadım siz yardımcı olur musunuz? değerler normal mi veya kötü mü?
Knk şimdi sistemini yaz olmassa sana fpsini mükemmel yükseltecek bi cfg atcam

işlemci sıcaklığı fazla olğundan işlemci tam güçte çalışmıyor kendini düşürüyor ve bu yüzden darboğaz oluyor işlemci soğutucu oturmamış olabilir

İşlemci %86 da çalışıyor yani ekran kartı ile ilgili bir sorun yok. Tahminimce 8gb ram var 5gb kullanılıyor ramle ilgili bir sorun da yok. İşlemci sıcaklığı çok yüksek.

CPU yanıyor o yüzden çok fazla darboğaz var

çünkü kasa kötü anakart yanıyordur tahminimce gtx giriş seviyesi ondanda olabilir sakın rx 500 serisi alma çok ısınır

Dostum işlemci nedir?

İşlemci yanıyor hocam sanırsam darboğaz var.

İşlemci i5-4670 herhangi bir darboğaz yok bir hafta öncesine kadar 140-150fps alıyordum ne oldu anlamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,901
Üyeler
190,117
Son üye
iftarlık rakı
Geri