Aura SYNC nedir ? Nasıl çalışır ?

shpresoj

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
469
Asus ROG Gladius II Core mouse aldım kutusunun üzerinde aura sync yazıyor ne anlama geliyor ?
Işıkları kontrol etmek gibi bir şey mi ?

ışık ları kontroll etmek için bir yazılım diye biliyorum

Asus ROG Gladius II Core mouse aldım kutusunun üzerinde aura sync yazıyor ne anlama geliyor ?
anakartın rgb destekli ise aura hizmetini kullanabilirsin. değilse kullanamazsın. ancak mouse klavye vb şeylerin ışıklarını yönetmek için (tabi bu programı kullanabilmek için ilgili cihazların rog serisi olması lazım.) armoury crate kullanmalısın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aura üzerinden ne yapıyorsan aynısını armoury crate üzerinden de yapabilirsin.

anakartın RGB destekli ise aura hizmetini kullanabilirsin. değilse kullanamazsın. ancak mouse klavye vb şeylerin ışıklarını yönetmek için (tabi bu programı kullanabilmek için ilgili cihazların rog serisi olması lazım.) armoury crate kullanmalısın.
Evet armoury crate kullanıyorum fakat böyle bir hata alıyorum
1599038961266.png

oradan değil işte. düğmeler performans vb. oradan aydınlatma seçeneği üzerinden yapılıyor. ayrıca aygıt ve program güncellemelerini yapmayı unutmayın.

Buradan Aura Sync ye basıyorum o hata çıkıyo karşıma
Alıntıyı görüntüle
oldu mu ?

Son düzenleme:
oradan değil işte. düğmeler performans vb. oradan aydınlatma seçeneği üzerinden yapılıyor. ayrıca aygıt ve program güncellemelerini yapmayı unutmayın.

oldu mu ?
oradanda aynı hatayı alıyorum
1599040546403.png

Geri