anakartın rgb destekli ise aura hizmetini kullanabilirsin. değilse kullanamazsın. ancak mouse klavye vb şeylerin ışıklarını yönetmek için (tabi bu programı kullanabilmek için ilgili cihazların rog serisi olması lazım.) armoury crate kullanmalısın.Asus ROG Gladius II Core mouse aldım kutusunun üzerinde aura sync yazıyor ne anlama geliyor ?
Işıkları kontrol etmek gibi bir şey mi ?
aura üzerinden ne yapıyorsan aynısını armoury crate üzerinden de yapabilirsin.Asus ROG Gladius II Core mouse aldım kutusunun üzerinde aura sync yazıyor ne anlama geliyor ?
Işıkları kontrol etmek gibi bir şey mi ?
Evet armoury crate kullanıyorum fakat böyle bir hata alıyorumanakartın RGB destekli ise aura hizmetini kullanabilirsin. değilse kullanamazsın. ancak mouse klavye vb şeylerin ışıklarını yönetmek için (tabi bu programı kullanabilmek için ilgili cihazların rog serisi olması lazım.) armoury crate kullanmalısın.
armoury crate üzerinde kaç cihaz var ?Evet armoury crate kullanıyorum fakat böyle bir hata alıyorum
Alıntıyı görüntüle
buradan denedin mi ?
oldu mu ?Buradan Aura Sync ye basıyorum o hata çıkıyo karşıma
Alıntıyı görüntüle
oradanda aynı hatayı alıyorumoradan değil işte. düğmeler performans vb. oradan aydınlatma seçeneği üzerinden yapılıyor. ayrıca aygıt ve program güncellemelerini yapmayı unutmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
oldu mu ?