- Konu Sahibi Konu Sahibi
direk verdiğim linkte driverlar gözüküyor hangilerini kurmalıyım pekiTurbo Boost driverı varsa kur.
direk verdiğim linkte driverlar gözüküyor hangilerini kurmalıyım pekiTurbo Boost driverı varsa kur.
TeamViewer var mı? Ben sana kurarım her şeyi.direk verdiğim linkte driverlar gözüküyor hangilerini kurmalıyım peki
yok, siz direk mana donanım arşivindeki dm den yazın ben ona göre kurarumTeamViewer var mı? Ben sana kurarım her şeyi.
Böyle şeyler anlatılmıyor ki doğru düzgün. Çünkü spesifik iş değil.yok, siz direk mana donanım arşivindeki dm den yazın ben ona göre kurarum
nasıl yani verdiğim linkte hepsi gözüküyor hangilerini kurmam gerektiğini yazmıcakmısınız he bide bios u nasıl güncelliyeceğimBöyle şeyler anlatılmıyor ki doğru düzgün. Çünkü spesifik iş değil.
he bide biosu nasıl halletcemBöyle şeyler anlatılmıyor ki doğru düzgün. Çünkü spesifik iş değil.
peki chipset sürücülerini indirmem gerekiyor mu yoksa onlarıda windows halleder miBir şey indirmene gerek yok, ekran kartı driverın olsun yeter gerisini windows halleder.
Burada anlatacak bir şey yok. Ben sizin WI-FI kartınızı vs. bilemem öyle. Bu cihazın farklı varyantları olduğu için farklı driverlarda var.nasıl yani verdiğim linkte hepsi gözüküyor hangilerini kurmam gerektiğini yazmıcakmısınız he bide bios u nasıl güncelliyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
he bide biosu nasıl halletcem
peki chipset sürücülerini indirmem gerekiyor mu yoksa onlarıda windows halleder mi
Kur TeamViewer halledeyim işte. Zaten başka yardım edecek kişi yok gibi.nasıl yani verdiğim linkte hepsi gözüküyor hangilerini kurmam gerektiğini yazmıcakmısınız he bide bios u nasıl güncelliyeceğim
he bide biosu nasıl halletcem
peki chipset sürücülerini indirmem gerekiyor mu yoksa onlarıda windows halleder mi
ben şey diyorum kendi driverları var sitesinde hepsini indirmeme gerek var mıBurada anlatacak bir şey yok. Ben sizin WI-FI kartınızı vs. bilemem öyle. Bu cihazın farklı varyantları olduğu için farklı driverlarda var.
Kur TeamViewer halledeyim işte. Zaten başka yardım edecek kişi yok gibi.
Var tabi ama chipseti vs. Intel'den indireceksin. Burada ki eski. BIOS update in son sürümünü indirip acman yeterli.ben şey diyorum kendi driverları var sitesinde hepsini indirmeme gerek var mı
yani sadece bios u yüklemem yeterli mi oradaki(ve ordaki biosun en güncelini mi indireceğim)Var tabi ama chipseti vs. Intel'den indireceksin. Burada ki eski. BIOS update in son sürümünü indirip acman yeterli.
Hayır, chipseti ve GPU sürücülerini kendi sitelerinden indireceksin. BIOS ise evet.yani sadece bios u yüklemem yeterli mi oradaki(ve ordaki biosun en güncelini mi indireceğim)
aşka bişe indirmem gerekiyor mu pekiHayır, chipseti ve GPU sürücülerini kendi sitelerinden indireceksin. BIOS ise evet.
Hayır.b
aşka bişe indirmem gerekiyor mu peki
bunları mı indiricem yaniHayır, chipseti ve GPU sürücülerini kendi sitelerinden indireceksin. BIOS ise evet.
bios konusunda eminsiniz dimi acerin sitesindeki en güncel biosu indiricemHayır.