150 TL kulaklık önerisi.

Reaksiyon skoru
141
Merhaba arkadaşlar,
Kardeşimin uzaktan eğitimi için bir kulaklık arıyorum. Mic'i net olmalı. Arada oyunda oynayacak.
Kulak içi kulaklık takamıyor. Kulak üstü olursa iyi olur. Işıklı olmasına gerek yok.

Merhaba arkadaşlar,
Kardeşimin uzaktan eğitimi için bir kulaklık arıyorum. Mic'i net olmalı. Arada oyunda oynayacak.
Kulak içi kulaklık takamıyor. Kulak üstü olursa iyi olur. Işıklı olmasına gerek yok.
@ByEfe04 de kullanıyor, gayet memnun.

Bi 50tl daha koyabilirsen gaming gecesinden jd 711 falan alabilirsin
jd711 deneme fırsatım oldu. Çok kaba ve rahat olmayan bir kulaklık. Şuan jd712 kullanıyorum gayet memnunum fakat bugün sipariş etmem lazım kulaklığı. İnce hesabı beklersem en az 14 gün elime ulaşamayacak o kulaklık. 20 günde geldi bana jd712.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@ByEfe04 de kullanıyor, gayet memnun.
Rahatlık ve mic konusunda nasıl acaba bu kulaklık? @ByEfe04

jd711 deneme fırsatım oldu. Çok kaba ve rahat olmayan bir kulaklık. Şuan jd712 kullanıyorum gayet memnunum fakat bugün sipariş etmem lazım kulaklığı. İnce hesabı beklersem en az 14 gün elime ulaşamayacak o kulaklık. 20 günde geldi bana jd712.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rahatlık ve mic konusunda nasıl acaba bu kulaklık? @ByEfe04
Gayet iyi.
Kulak pedleri büyük olduğundan kulağı güzel sarıyor.
Sesi müzik için yazılımı kurmazsan biraz az kalabiliyor, ancak kurup ayarları yapınca çok iyi ses çıkartıyor.
Titreşim özelliği var basslı müziklerde gayet iyi.
Son olarakda mikrofonu gayet iyi.

Gayet iyi.
Kulak pedleri büyük olduğundan kulağı güzel sarıyor.
Sesi müzik için yazılımı kurmazsan biraz az kalabiliyor, ancak kurup ayarları yapınca çok iyi ses çıkartıyor.
Titreşim özelliği var basslı müziklerde gayet iyi.
Son olarakda mikrofonu gayet iyi.
Teşekkür ederim dostum.

Geri