İçeride boş kısımda parıltısı vardı sildimBir şey olmamıştır içeri girmediyse.
Sistemi güçten kesmiştim test için çalıştırdım sonra geri kapatıp güçten kestim rüzgar alan bir yere koydum güneş gören bir yer sabah bakacağım sıkıntı olurmu sabah calistirsam mersin sıcağında sıkıntı olmaz herhalde değil miSıkıntı olmamıştır bence ama yine de biraz bekle, su kaldıysa kurusun. Ardından sistemi çalıştır.
Sıkıntı olmaz.Sistemi güçten kesmiştim test için çalıştırdım sonra geri kapatıp güçten kestim rüzgar alan bir yere koydum güneş gören bir yer sabah bakacağım sıkıntı olurmu sabah calistirsam mersin sıcağında sıkıntı olmaz herhalde değil mi
kasan yere bitişik mi yerden yüksek mi?Arkadaşlar kasanın altına şu döküldü fakat içeri girmedi sadece kasanın çoğu yeri açık kapalı kısmın arasından boş yerde şu parıltısı vardı sildim bir şey olurmu
Yan kapağı açtım ıslaklık yok güç verdimParçalara değmediyse bir şey olmaz. PCH kola doldurup buzluğa attı la 1080 i de cayır cayır çalıştı boş terden bişe olmaz![]()
kasan yere bitişik mi yerden yüksek mi?
kasan yere bitişik mi yerden yüksek mi?
Sıkıntı yok o zaman merak etme.Yan kapağı açtım ıslaklık yok güç verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
AIDA64 ile parçaların sıcaklığına bak, sıkıntı varsa yazarsın.kasada anakartın olduğu kısınmda aşırı sıcaklık var arka paneli ellediğimde fark ettim 40 dk oldu normal mi acaba yeni konu açmamak için buradan soruyorum