BIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 1201, 1.08.2019usb olmadan olmaz
güncel miBIOS Sürümü/Tarihi American Megatrends Inc. 1201, 1.08.2019
Nu arada önceki anakartım asus h310m di benim deHocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez. Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus zflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g
ekran kartındaki gibi opsiyonel olup stabil çalışmayan sürümler varmı bios ta da yoksa en yenisini direk indiriyim miHocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez. Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus ezflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nu arada önceki anakartım asus h310m di benim de![]()
masaüstüne atsam olur dimi zaten sadece c diski varHocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez. Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus ezflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Nu arada önceki anakartım asus h310m di benim de![]()
Denemişliğin var mı?Hocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez. Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus ezflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g
Asus prime H310M F-r2 de denemiştim birde ex h310m V3 r2 de denemiştimNeredeyse 1 yıl önceki sürümdesin, en güncel olan 1605 sürümüne güncelle.
![]()
PRIME H310M-F R2.0|Anakart|ASUS Türkiye
ASUS Prime serisi, AMD ve Intel iÅlemcilerin tüm potansiyelini ortaya çıkarmak için özenle geliÅtirildi. SaÄlam güç tasarımına, kapsamlı soÄutma çözümlerine ve akıllı ayar seçeneklerine sahip olan Prime serisi anakartlar, kendi PCâlerini toplayan kiÅilere kullanıÅlı...www.asus.com
Denemişliğin var mı?
H61M-K model anakartta aynısını denedim, BIOS corrupt oldu.
Ben önermem, flash bellek daha garanti.