Neler Yeni

Yardım Bios güncelleme Asus

Atadeniz

80+
Reaksiyon skoru
31
bios güncellerken nelere dikkat etmeliyim anakartı bu
ASUS PRIME H310M-F R2.0 Intel H310
windows kurulu şuan flash belleksiz güncellemek istiyorum

Benim kardeşimin laptop'u Asus anakartlı onun BIOS'unu güncellemek için güncelleştirmeleri denete bölümünden denetledim güncelleme bulundu sonra yeniden başlat dediğimde BIOS güncellendi.

Hocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez :D . Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus ezflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve pc kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez :D . Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus zflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g
Nu arada önceki anakartım asus h310m di benim de :D

Hocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez :D . Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus ezflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g

ekran kartındaki gibi opsiyonel olup stabil çalışmayan sürümler varmı bios ta da yoksa en yenisini direk indiriyim mi

Hocam usbsiz güncellenir nasıl güncellenmez :D . Hocam sitesinden en son sürümü indirin sonra c dosyasında rardan çıkarılmış halini koyun . Ardından bios ekranına girip asus ezflash ı çalıştırıp c konumuna koyduğunuz dosyayı çalıştırın. Ama elektriklerin gitmemesi ve PC kapatmamanız gerek 1 2 kere res atar bilgisayar sonra kapanır sonra açarsınız k.g

masaüstüne atsam olur dimi zaten sadece c diski var

Neredeyse 1 yıl önceki sürümdesin, en güncel olan 1605 sürümüne güncelle.
Denemişliğin var mı?
H61M-K model anakartta aynısını denedim, BIOS corrupt oldu.
Ben önermem, flash bellek daha garanti.

Neredeyse 1 yıl önceki sürümdesin, en güncel olan 1605 sürümüne güncelle.

Denemişliğin var mı?
H61M-K model anakartta aynısını denedim, BIOS corrupt oldu.
Ben önermem, flash bellek daha garanti.
Asus prime H310M F-r2 de denemiştim birde ex h310m V3 r2 de denemiştim :D geri tek 'K' modeli kaldı denemediğim :D hatta ex de güncelleme yaparken size de sormuştum gerek var mı diye :D

Geri