XFX markası nasıl ?

Bir marka türkiyede bilinmiyor diye ve kullanmadığınız halde tüm modeller adına genel olarak konuşuyorsunuz ya hayranım size. Isınan, sorunlu olan bir marka olsa Avrupada kimse hayrına gidip XFX almaz. Yok satıyor bu marka Avrupada... Başka bir şey dememe gerek yok herhalde.

o bilindik markalar mesela TUF yenılendı MSİ armor yenilendi gigabyte windforce yenilendi ve eskileri artık üretilmiyor
Bencede ben 1660 super galax filan yada bütçeye para ekleyecektim gigabyte için bende olan şuan ki parama ekleyip asus aldım ama bence saçma değişik markalar almak mantıksız

arkadaşlar siz aranızda tartışıyorsunuz bana yardımınız dokunmuyor bu şekilde daha açıklayıcı ve basit bi dille anlatırsanız sevinirim

neden asus msi gigabyte gibi kaliteli markalar varken galax xfx asrock gibi markalar alıyorsunuz ? benımkı hazır sistemdi ve alıdıgım zaman PC hakkında hiç bilgim yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu markalar malzemeden kısıp ekran kartının omrunu azaltıyor
Aga o markalar daha pahalı çünkü

arkadaşlar siz aranızda tartışıyorsunuz bana yardımınız dokunmuyor bu şekilde daha açıklayıcı ve basit bi dille anlatırsanız sevinirim
Dostum eğer karar verdiğin sistemde bulunuyorsa ve sistemi almak için tek sorun bu markaysa al geç sistemini. Bir marka için karar kıldığın sistemini değiştirmene gerek yok. İyi markadır XFX alınır.

Kaç tl bütçeniz var ve ne alacaksınız bir atsanıza.

Ucuz modellerde bulunabiliyor gigabyte 2000 tl 1660s var ve bence iyi

Benim için sıkıntı adam 4 yıl gider diye alıyor marka değişik olunca adam 3 2.5 sene sonra donmaya başlayınca sıkıntı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,854
Üyeler
197,766
Son üye
Hardpart61
Geri