XFX markası nasıl ?

neden asus msi gigabyte gibi kaliteli markalar varken galax xfx asrock gibi markalar alıyorsunuz ? benımkı hazır sistemdi ve alıdıgım zaman PC hakkında hiç bilgim yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu markalar malzemeden kısıp ekran kartının omrunu azaltıyor
anlıyorum benim alacağım sistemde hazır bu nedenle markayı araştırıyorum zaten

neden asus msi gigabyte gibi kaliteli markalar varken galax xfx asrock gibi markalar alıyorsunuz ? benımkı hazır sistemdi ve alıdıgım zaman PC hakkında hiç bilgim yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu markalar malzemeden kısıp ekran kartının omrunu azaltıyor
Marka fanboyu demek istemiyorum sana. En bilindik markaların bile sorun yaratan modelleri oluyor. Bilindik marka diye bu onları kusursuz yapmaz. Ayrıca XFX türkiyede bilinmiyor olabilir ama Avrupa'da yok satan bir kart :)

Marka fanboyu demek istemiyorum sana. En bilindik markaların bile sorun yaratan modelleri oluyor. Bilindik marka diye bu onları kusursuz yapmaz. Ayrıca XFX türkiyede bilinmiyor olabilir ama Avrupa'da yok satan bir kart :)
o bilindik markalar mesela TUF yenılendı MSİ armor yenilendi gigabyte windforce yenilendi ve eskileri artık üretilmiyor

o bilindik markalar mesela TUF yenılendı MSİ armor yenilendi gigabyte windforce yenilendi ve eskileri artık piyasada yok
Dostum yenilenip yenilenmediği beni ilgilendirmez. Sorunlu modeller çıkmışmı zamanında çıkmış. Ozaman bu onları diğer markalardan üstün kılmaz.

Dostum yenilenip yenilenmediği beni ilgilendirmez. Sorunlu modeller çıkmışmı zamanında çıkmış. Ozaman bu onları diğer markalardan üstün kılmaz.
bu marka türkiyeye geldıgınde o tüm modeller yenılendı kısaca marka güzel degıl

Geri