Sistem arayan
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Dell insprion 15 3567 laptopu kullanmaktayım fakat harddiski bozuldu bunun yerine ssd takabilir miyim bir aparata falan ihtiyaç var mı takarsam da
eğer bütçen varsa samsung 860 evo serisini veya toshiba wd markalarını tercih etmeni öneririmDell insprion 15 3567 laptopu kullanmaktayım fakat harddiski bozuldu bunun yerine ssd takabilir miyim bir aparata falan ihtiyaç var mı takarsam da
zaten laptop hdd leri sata ssd büyüklüğündeOnun için aparata falan ihtiyacım yok değil mi
tamam gayet sorunsuz bi şekilde çalışır ama bi kaç kişinin de fikrini almanı tavsiye ederim240 gb lik alacağım bütçe Max 270 TL
Birde msatalar varmış onlar ne oluyorwd blue bulabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
wd blue yok bu varWD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayar
WD Green, 240GB, Dahili PC SSD, SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - WDS240G2G0A : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
onlar normal pc için uygun olanlar ve daha hızlı olurlar ama laptop a uydurmak için aparat vs gerekebilir başın ağrırBirde msatalar varmış onlar ne oluyor
Normal satalar olur ozaman bilgisayarcıya falan gitmeme gerek yok değil mi format usbsi var nasıl takıldığını biliyorum başka bir şey yapılacak mı?onlar normal PC için uygun olanlar ve daha hızlı olurlar ama laptop a uydurmak için aparat vs gerekebilir başın ağrır
yoo yapmana gerek yok sadece takıyosun ve format atıyosun bende kendi laptopumun hdd sini değiştirmiştim usb den format atmıştım halen de çalışıoreeNormal satalar olur ozaman bilgisayarcıya falan gitmeme gerek yok değil mi format usbsi var nasıl takıldığını biliyorum başka bir şey yapılacak mı?