Öneri arkadaşlar youtuber olmak istiyorum

özgün içerik üret kendin ol emek ver yatırım yap gerisi artık şans

Video çekmekle başlasan bu başlangıçtan daha yararlı olur gibi.

Sıfırdan ve tanınmadan başlayacaksan türkiyede yapılmamış kendine özü içeriklerin olamsı lazım

sizce ne yapmalıyım
Ben kanal açıp videolar yapıyordum. Ancak her şey senin istediğin gibi gitmiyor. Uzun bir süre tek başına videolar çekip yayınlıyorsun. Bir geri dönüş olmuyor. Ancak yaklaşık 6-7 ay sonra biraz biraz takipçiler gelmeye başlıyor. O zamana kadar bırakmayacaksan güzel bir deneyim olur. Ama dayanamam diyorsan hiç girişme derim moralin bozuluyor.

Ben kanal açıp videolar yapıyordum. Ancak her şey senin istediğin gibi gitmiyor. Uzun bir süre tek başına videolar çekip yayınlıyorsun. Bir geri dönüş olmuyor. Ancak yaklaşık 6-7 ay sonra biraz biraz takipçiler gelmeye başlıyor. O zamana kadar bırakmayacaksan güzel bir deneyim olur. Ama dayanamam diyorsan hiç girişme derim moralin bozuluyor.
Çünkü gerekenleri yapmıyordun büyük ihtimalle. İçeriğin neydi?

Benim de kanalım var tabii ki de başta arkadaşlarım aboneydi onlar da 3-5 kişi fakat 2-3 videodan sonra 15-18 aboneye ulaştım sık sık video atman gerekiyor özellikle amacın para kazanmaksa kesinlikle sık atmam gerekiyor 1000 abone ve 4000 saat izlenmeden sonra pasa kazanabilirsin ben de içerik olarak vlog atıyorum (genelde arkadaş ortamı) çünkü herkesin vlogu genelde farklı olur samimi olmayı dene kamera yokmuş gibi çek çünkü insanlar enes batur gibi endüstriyel video izlemek istemiyor artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kanal açacaksan aslında öğretim videoları çok yararlı oluyor. Oyun kurulumu veya oyunla ilgili sorunlarım çözümü ( güncel çözümler) böyle şeyler daha cok izlenir. Yoksa zaten bisürü kanal var oyun üzerine. Belki bunların dışında vlog cekmek istersen kameranın kaliteli olmasılazım

• Beğen
Reaksiyonlar: joda
Çünkü gerekenleri yapmıyordun büyük ihtimalle. İçeriğin neydi?
Bilim ve teknoloji. Her şey istediğim gibi giderken okulum yüzünden her şeye ben yetişememeye başladım ve yanıma 1 kişi almaya çalıştım. Ama bu 1 kişi hiç bir zaman sabit olmadı. İşi duyan geliyor. Ama zor olduğunu görünce vazgeçiyor. Bu iş beni iyice sıktı. Bende okulum yüzünden tek başıma yapamayacağımı anladım. Bıraktım

Benim de kanalım var tabii ki de başta arkadaşlarım aboneydi onlar da 3-5 kişi fakat 2-3 videodan sonra 15-18 aboneye ulaştım sık sık video atman gerekiyor özellikle amacın para kazanmaksa kesinlikle sık atmam gerekiyor 1000 abone ve 4000 saat izlenmeden sonra pasa kazanabilirsin ben de içerik olarak vlog atıyorum (genelde arkadaş ortamı) çünkü herkesin vlogu genelde farklı olur samimi olmayı dene kamera yokmuş gibi çek çünkü insanlar enes batur gibi endüstriyel video izlemek istemiyor artık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanalın ismi ne

birilerinden prim kasarak geliştirebilirsin kendini :)

• Beğen
Reaksiyonlar: joda
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,405
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri