Ben kanal açıp videolar yapıyordum. Ancak her şey senin istediğin gibi gitmiyor. Uzun bir süre tek başına videolar çekip yayınlıyorsun. Bir geri dönüş olmuyor. Ancak yaklaşık 6-7 ay sonra biraz biraz takipçiler gelmeye başlıyor. O zamana kadar bırakmayacaksan güzel bir deneyim olur. Ama dayanamam diyorsan hiç girişme derim moralin bozuluyor.sizce ne yapmalıyım
Çünkü gerekenleri yapmıyordun büyük ihtimalle. İçeriğin neydi?Ben kanal açıp videolar yapıyordum. Ancak her şey senin istediğin gibi gitmiyor. Uzun bir süre tek başına videolar çekip yayınlıyorsun. Bir geri dönüş olmuyor. Ancak yaklaşık 6-7 ay sonra biraz biraz takipçiler gelmeye başlıyor. O zamana kadar bırakmayacaksan güzel bir deneyim olur. Ama dayanamam diyorsan hiç girişme derim moralin bozuluyor.
Bilim ve teknoloji. Her şey istediğim gibi giderken okulum yüzünden her şeye ben yetişememeye başladım ve yanıma 1 kişi almaya çalıştım. Ama bu 1 kişi hiç bir zaman sabit olmadı. İşi duyan geliyor. Ama zor olduğunu görünce vazgeçiyor. Bu iş beni iyice sıktı. Bende okulum yüzünden tek başıma yapamayacağımı anladım. BıraktımÇünkü gerekenleri yapmıyordun büyük ihtimalle. İçeriğin neydi?
kanalın ismi neBenim de kanalım var tabii ki de başta arkadaşlarım aboneydi onlar da 3-5 kişi fakat 2-3 videodan sonra 15-18 aboneye ulaştım sık sık video atman gerekiyor özellikle amacın para kazanmaksa kesinlikle sık atmam gerekiyor 1000 abone ve 4000 saat izlenmeden sonra pasa kazanabilirsin ben de içerik olarak vlog atıyorum (genelde arkadaş ortamı) çünkü herkesin vlogu genelde farklı olur samimi olmayı dene kamera yokmuş gibi çek çünkü insanlar enes batur gibi endüstriyel video izlemek istemiyor artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
kanalın ismi ne