Kulaklık tavsiyesi

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Arkadaşlar bifşey istiyorum herkes farklı şey öneriyor lütfen kriterlere bakın önerin 3 tane alternatifim var kablolu kulakiçi, kablosuz kulakiçi, kablosuz kulaküstü

Bütçe maksimum 150tl

Kablolu kulakiçi için, ses kalitesi ve kablo kalitesi çok önemli

Kablosuz kulakiçi için, ses kalitesi önemli pil süresi de önemli

Kablosuz kulaküstü için, ses kalitesi pil önemli

Lütfen güzel bişi önerin piyasa adam gibi ürün kalmamış, fiyatını hakeden birşeyler önerin lütfen

Ekler

• Screenshot_20200904-233517_Chrome.jpg
    Screenshot_20200904-233517_Chrome.jpg
    276.1 KB · Hit: 46
Bu yorumlara takılıyorum ama
Bu fiyatlarda kulaklıkların hepsinde olumsuz yorum fazla ayrıca KZ kulaklıkları istersen kablosuz da kullanabiliyorsun veya kablosu koptuğu zaman kulaklık değişmene gerek kalmadan sadece kablo alman yeterli .

Bu fiyatlarda kulaklıkların hepsinde olumsuz yorum fazla ayrıca KZ kulaklıkları istersen kablosuz da kullanabiliyorsun veya kablosu koptuğu zaman kulaklık değişmene gerek kalmadan sadece kablo alman yeterli .
Nasıl kabloduz kullanılıyor anlamadım hem kablo değiştirme mevzusu nasıl oluyor

Nasıl kabloduz kullanılıyor anlamadım hem kablo değiştirme mevzusu nasıl oluyor
bu şekil kablosuz aparatı alıp takabiliyorsun çünkü
gördüğün gibi kulaklık çıkartıp takılabiliyor yani kablosuz aparatı alınca çıkartıp takarsın veya takmazsın sana kalmış modlanabiliyor yani .

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    54.1 KB · Hit: 45
bu şekil kablosuz aparatı alıp takabiliyorsun çünkü
gördüğün gibi kulaklık çıkartıp takılabiliyor yani kablosuz aparatı alınca çıkartıp takarsın veya takmazsın sana kalmış modlanabiliyor yani .
Peki yedek kablo nereden alabilirim

Aliexpress'te satılıyordur büyük ihtimal veya KZ sitesinden müşteri hizmetlerine mesaj atabilirsin .
Hmm anladım istersem kablo değişebilir istersem aparat ile kablosuz yapılabilir güzel peki kulaklığın ana yerinde yani kulağımızın içine giren büyük kısımda sorun olma ihtimali var mı ilk defa KZ kullanıcam tüm markalarda bu sorunu yaşadım oysa ki düzgün kullanıyorum

Geri