1-1,5 Bine kulak içi kulaklık önerisi

buds ile bluetooth bilgisayara bağlanamıyosun normal kulaklık için ya da ben beceremedim bir şey inmesi gerekiyo olabilir belki
telefon ile kullanacağım zaten sadece. Bilgisayar için HyperX Cloud 2 var

telefon ile kullanacağım zaten sadece. Bilgisayar için HyperX Cloud 2 var
o zaman ben olsam buds 3 alırdım kulak üstü gibi yüksek basslı ses vermese de tatmin ediyor sesi
konser modu dolby falan da açarsın konser modu baya güzel oluyo müzik dinlerken

o zaman ben olsam buds 3 alırdım kulak üstü gibi yüksek basslı ses vermese de tatmin ediyor sesi
konser modu dolby falan da açarsın konser modu baya güzel oluyo müzik dinlerken
Nothing CMF Buds Pro 2 var o fiyata çok övülüyor aslında
Nothing silikonlu, Samsung silikonsuz. Hangisi kulaktan düşme, dışarı ses alma ve verme konusunda daha iyidir

Normalde kulakiçi hiç sevmem, kulaktan düşecek gibi hissettiğim için asla kullanamıyorum takıntım var. Ama kulaküstü kulaklık hiç pratik olmuyor artık yıllardır kullanıyorum, kulaktan düşmeyen kulak içi kulaklıklar kesin vardır diye düşünüyorum.
Bütçe EN FAZLA 1500. Kulaktan düşmesin, aktif/pasif gürültü engelleme olsun, dışarı ses vermesin, ses kalitesi iyi olsun. Mikrofon, kontroller vs önemli değil
KABLOSUZ OLMALI

Benim aklımda Nothing CMF Buds var şuan. İleri de nothing telefon almayı düşündüğüm için güzel olur gibi. Şuan Samsung telefon
Anker Soundcore R50i TWS Bluetooth Kablosuz Kulaklık Beyaz - IOS ve Android Uyumlu - A3949 (Anker Türkiye Garantili)
Bu fiyatalara en iyi kulaklıklardan biri baslar ve ses kalitesi çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,681
Üyeler
183,158
Son üye
zeyneps
Geri