ömerömerömer
80+
- Reaksiyon skoru
- 75
Bütçem bu kadar. Bir yerde 1600tlye buldum ve alacağım. Normalde 24G2U alacaktım ama kullananlar 1ms yerine 4-5ms diyor. Sizce XG2405 alınır mı?
Link?Bütçem bu kadar. Bir yerde 1600tlye buldum ve alacağım. Normalde 24G2U alacaktım ama kullananlar 1ms yerine 4-5ms diyor. Sizce XG2405 alınır mı?
24G2U neyse XG2405 de o. 1 ms MPRT hızıdır. 4ms olan GTG. LG'nin NanoIPS teknolojisi dışında IPS paneller 1 ms GTG'yi sağlayamazlar.Bütçem bu kadar. Bir yerde 1600tlye buldum ve alacağım. Normalde 24G2U alacaktım ama kullananlar 1ms yerine 4-5ms diyor. Sizce XG2405 alınır mı?
Link?
mprt,gtg ne demek bilmiyorum bilgisizliğime ver. Kısaca anlatabilir misin24G2U neyse XG2405 de o. 1 ms MPRT hızıdır. 4ms olan GTG. LG'nin NanoIPS teknolojisi dışında IPS paneller 1 ms GTG'yi sağlayamazlar.
Alabilirsin güzel monitör o fiyata.
Buradan alacaksan alma. Ölü piksel olduğu yazıyor zaten. Bütçen varsa 24G2U al yoksa da VP249QVR öneririm.![]()
Teşhir Monitör Modelleri ve Fiyatları - n11
Teşhir Monitör ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Monitör modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
açıklamada ölü pixel bulunmamaktadır diyor? başlığa sığmamış olabilir mi?Buradan alacaksan alma. Ölü piksel olduğu yazıyor zaten. Bütçen varsa 24G2U al yoksa da VP249QVR öneririm.
Asus'un Fast IPS teknolojisini unutmayalım.24G2U neyse XG2405 de o. 1 ms MPRT hızıdır. 4ms olan GTG. LG'nin NanoIPS teknolojisi dışında IPS paneller 1 ms GTG'yi sağlayamazlar.
24g2u da 1ms alamazsın diyorlar alınabilir mi yoksa doğru mu diyorlarBuradan alacaksan alma. Ölü piksel olduğu yazıyor zaten. Bütçen varsa 24G2U al yoksa da VP249QVR öneririm.
24G2U neyse XG2405 de o. 1 ms MPRT hızıdır. 4ms olan GTG. LG'nin NanoIPS teknolojisi dışında IPS paneller 1 ms GTG'yi sağlayamazlar.
Ben sana başka bir marka önereceğim yakın zamanda donanım arsivininde videosunu yaptığı James dinleyin bir monitör u var donanım. Arşivinin videolarını takipte kalBütçem bu kadar. Bir yerde 1600tlye buldum ve alacağım. Normalde 24G2U alacaktım ama kullananlar 1ms yerine 4-5ms diyor. Sizce XG2405 alınır mı?
6 ay önce?Ben sana başka bir marka önereceğim yakın zamanda donanım arsivininde videosunu yaptığı James dinleyin bir monitör u var donanım. Arşivinin videolarını takipte kal
1 ms değilde 4-5 ms diye söylemelerinin sebebi bu. Müsait değilim açıklardım ama araştırarak da bulabilirsin. Ama şunu söyleyeyim bu bütçedeki IPS monitörlerin neredeyse tamamı bu şekilde. 24G2U ve XG2405 zaten aynı panele sahip. İkisi de aynı hızları verir. Fakat 24G2U'nun sRGB ve Adobe Rgb renk gamı daha geniş. Ben 24G2U öneririm.![]()
Teşhir Monitör Modelleri ve Fiyatları - n11
Teşhir Monitör ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Teşhir Monitör modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıurun.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mprt,gtg ne demek bilmiyorum bilgisizliğime ver. Kısaca anlatabilir misin
Unutmuşum onu , ekleyelim onu da.Asus'un Fast IPS teknolojisini unutmayalım.