Bay Kunduz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,301
bu iki monitör arasındaki fiyat farkına değer mi incehesapta indirimle 1750 lye var 24g2u
tamam teşekkürler24g2u tercih ederdim
Aradaki tek fark pivot ve tasarım.bu iki monitör arasındaki fiyat farkına değer mi incehesapta indirimle 1750 lye var 24g2u
Arkadaşın dediği gibi sadece tasarım farkediyor pivot olması senin için önemliyse değerAradaki tek fark pivot ve tasarım.
Panel, renk kalitesi vs. aynı.
Sana kalmış değip değmemesi.
pivot nedir peki tasarımı pek önemli değil de pivotu bilmiyorumAradaki tek fark pivot ve tasarım.
Panel, renk kalitesi vs. aynı.
Sana kalmış değip değmemesi.
Pivot monitor un ayagi aoc da ucgen gibi olan sey sana kalmis hangisi gozune daha güzel geliyorsa onu alpivot nedir peki tasarımı pek önemli değil de pivotu bilmiyorum
200 tl farka değmez benim için tasarımPivot monitor un ayagi aoc da ucgen gibi olan sey sana kalmis hangisi gozune daha güzel geliyorsa onu al
Nasıl ben yukarı aşağı sağ sol asansör harwketi diye biliyomPivot monitor un ayagi aoc da ucgen gibi olan sey sana kalmis hangisi gozune daha güzel geliyorsa onu al
Tm ozaman Asus u alabilirsin200 TL farka değmez benim için tasarım
Doğrudur hocam kusura bakmayin ben cok bilmiyorumNasıl ben yukarı aşağı sağ sol asansör harwketi diye biliyom
pivot ayarlanmasına deniyor arkadaşın dediği gibi asansör olayı ve dikey yapma200 TL farka değmez benim için tasarım
Asus Vp249qgrpivot ayarlanmasına deniyor arkadaşın dediği gibi asansör olayı ve dikey yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Konu açılmışken bana da 1.5k ya 24inç 144hz 1ms önerir misiniz ? Pivot o kadar önemli değil ama ince olsun çerçeve James Donkey kimse tavsiye etmiyor ama tasarımı falan çok hoş bence gamepower da aynı şekilde.