İnternet kafe anılarınız.

i3 9100f kullanıcı

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
784
Agalar , biraz eğlenek . Ben başlayım , yanımda biri şifreyi öğrenip sınırsız açtı . internet kafeci bir kaç saat sonra onu öğrenince bi yargı sonra bi 150tl ceza parası kesti.

küçüklüğümden beri evde iyi kötü bir pc olduğu için hiç internet kafeye oyun oynamak için gitmedim ailemde evde oyun oynamama çok karşı değildi :D

İnternet kafeye hayatımda hiç gitmedim ve gideceğimi hiç sanmıyorum

Herkesin elinin değdiği klavye ve mouse lar yağlı kafalara takılan kulaklıklar

İnsanın kendi sistemi kadar güzel bir şeyi yok

internet kafeye 1 yada 2 kez gitmişimdir evde pc olduğu için gitmedim ailem de istemiyordu zaten ondan pek bir şey yaşamadım

Okuldan kaçıyorduk o zamanlar. irternet kafeye gidiyorduk ne günlerdi be

İnternet kafeye hayatımda hiç gitmedim ve gideceğimi hiç sanmıyorum

Herkesin elinin değdiği klavye ve mouse lar yağlı kafalara takılan kulaklıklar

İnsanın kendi sistemi kadar güzel bir şeyi yok
vallah bizim internet kafede , bir kişi kalktıktan sonra temizleniyor mouse klavye felan. 3600 ve 1050ti li sistem var :(

o zmn tabi iyi sistem yok ben cs go oynamak için gitmiştim sonra arkadaş dedi cs 1.6 oynayak dedi bende olm ztn evde onuda oynarız buraya gelmişken iyi bişi oynayak dedim ısrar edince 1 6 oynadık canım sıkkın sıkkın eve geldim sajdaskda

Anormal bir durum yaşamadım.

o zmn tabi iyi sistem yok ben cs go oynamak için gitmiştim sonra arkadaş dedi cs 1.6 oynayak dedi bende olm ztn evde onuda oynarız buraya gelmişken iyi bişi oynayak dedim ısrar edince 1 6 oynadık canım sıkkın sıkkın eve geldim sajdaskda
aga bee, ikimiz ve arkadaşla gitmiştik .olm r5 3600 ve1050ti li sistem olsa da 1.6 OYNANACAK.

Geri