- Reaksiyon skoru
- 784
Agalar , biraz eğlenek . Ben başlayım , yanımda biri şifreyi öğrenip sınırsız açtı . internet kafeci bir kaç saat sonra onu öğrenince bi yargı sonra bi 150tl ceza parası kesti.
vallah bizim internet kafede , bir kişi kalktıktan sonra temizleniyor mouse klavye felan. 3600 ve 1050ti li sistem varİnternet kafeye hayatımda hiç gitmedim ve gideceğimi hiç sanmıyorum
Herkesin elinin değdiği klavye ve mouse lar yağlı kafalara takılan kulaklıklar
İnsanın kendi sistemi kadar güzel bir şeyi yok
Evde i3 380M li Geforce 310M li bir laptopum vardı onla iyi kötü minecraft düşüğün düşüğü cs falan oynuyordumvallah bizim internet kafede , bir kişi kalktıktan sonra temizleniyor mouse klavye felan. 3600 ve 1050ti li sistem var![]()
aga bee, ikimiz ve arkadaşla gitmiştik .olm r5 3600 ve1050ti li sistem olsa da 1.6 OYNANACAK.o zmn tabi iyi sistem yok ben cs go oynamak için gitmiştim sonra arkadaş dedi cs 1.6 oynayak dedi bende olm ztn evde onuda oynarız buraya gelmişken iyi bişi oynayak dedim ısrar edince 1 6 oynadık canım sıkkın sıkkın eve geldim sajdaskda
yav yürü git 2.5 tl verdim cs 1.6 için evde de oynardım ben onuaga bee, ikimiz ve arkadaşla gitmiştik .olm r5 3600 ve1050ti li sistem olsa da 1.6 OYNANACAK.