Corsair Ram ve Toshiba Kioxia

BeKo'O

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,431
Arkadaşlar bugün Corsair Vengeance Lpx 3200mhz 8gb Ram ve Toshiba Kioxia 240gb ssd aldım.
Ama parçalara o kadar saydırdılar ki yok şöyle kötü yok böyle sorunlu, yemin ediyom tüm hevesim kaçtı,
Bu parçaları kullanan veya kesin bilgisi olan bana sçıklayabilir mi sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım?

Arkadaşlar bugün Corsair Vengeance Lpx 3200mhz 8gb Ram ve Toshiba Kioxia 240gb ssd aldım.
Ama parçalara o kadar saydırdılar ki yok şöyle kötü yok böyle sorunlu, yemin ediyom tüm hevesim kaçtı,
Bu parçaları kullanan veya kesin bilgisi olan bana sçıklayabilir mi sizce iyi mi yaptım kötü mü yaptım?
SSD'yi bilmem de RAM'e laf ne alaka?

O RAMi kullanıyorum kötü bir RAM tavsiye etmem iade et ve o SSD sorunluydu yanlış hatırlamıyorsam

SSD'yi bilmem de RAM'e laf ne alaka?
XMP açınca bile sorun çıkartabilen ve kesinlikle OC olmayan bir RAM rakibi olan ve hatta daha ucuz olan RAMler 3600MHZ ye çıkabilirken bu RAM 3200MHZ üstüne çıkamaz

XMP açınca bile sorun çıkartabilen ve kesinlikle OC olmayan bir RAM rakibi olan ve hatta daha ucuz olan RAMler 3600MHZ ye çıkabilirken bu RAM 3200MHZ üstüne çıkamaz
Bir arkadaşım 3200'de kullanıyordu sorunsuz 1 yıldır kullanıyordu. Ama değerlerini bilmiyorum.

SSD'nin ısınma sorunları var.
Bu da zamanla okuma/yazma hızının düşmesine ve sağlığının kötü etkilenmesine yol açıyor.

Bir arkadaşım 3200'de kullanıyordu sorunsuz 1 yıldır kullanıyordu. Ama değerlerini bilmiyorum.
Ama aynı fiyat bandında bulunan RAMlerin çipleri bu RAMlerden 10 kat daha iyidir bende de 3000MHz olan modeli var ve 3200MHz bile yapamadık

Screenshot_20200908-182329.jpg
ikisini de hallettim trendyoldan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,478
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri