Amd savaşı kaybediyor mu?

Hemen hemen ama aynı değil.

Hz. Adem dünyaya indiğinde sadece Müslümanlık vardı. Ama şimdi başka dinlerde var.

Geçmiş = Sadece Müslümanlık dininin olması.
Gelecek = Başka dinlerinde olması.
Hz adem ddünayya indiğinde müslümanlık var mıydı yoktu

Hemen hemen ama aynı değil.

Hz. Adem dünyaya indiğinde sadece Müslümanlık vardı. Ama şimdi başka dinlerde var.

Geçmiş = Sadece Müslümanlık dininin olması.
Gelecek = Başka dinlerinde olması.
Müslümanlık Muhammed ile gelmedi mi?

Multi hesap açıp ve discord adresini isteyip millete sövecek kadar aklı başı yerinde hafife alma onu.
Lan ne diyorum
Adam tövbe etmiş diyorum
ayrıca kaanı hafife almıyoruz zaten 11 yaşında C# ve kali linux biliyor :D

Vardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır diye biliyorum.
Yo yoktu.
Sadece mushaflar vardı (kelime yanlış mı yazdım bilmiyorum)
Kur'an gibi ama kur an değil sayfalar vardı ona göre allahın dediğini yapıyorlardı.

Herkesemi?
Hastamısın sen?

Adamlara videolarındaki kullandığı kasayı soruyorum 1 hafta cevap yazmıyorlar. Küfür ediyorum 1 gün olmadan banlıyorlar?
Oğlum kalma orada zaten orası ölüler diyarı forumu.

Düzgün bir intel işlemci almak istiyorsan yüksek bütçelere ihtiyacın var.
Düzgün bir AMD işlemcisi almak istersen alternatiflerin var ve anakartları ucuz.
İstediğin gibi her işlemcisine OC yapma imkanın var. Nasıl kaybediyor bu savaşı anlamadım?
Bunun üstüne kimse cevap veremez.

Müslümanlık Muhammed ile gelmedi mi?
Vardı.

Hayır diye biliyorum.
Hz.Adem zamanında başladı sonra dinlere gönderilen kitaplar değişince Allah yeni kitap indirdi böylece farklı dinler oluştu ama müslümanlığa göre Hz.Adem ve sonrasında ki peygamberlere inanıyoruz yani dünyaya gelen tüm peygamberlere inanıyoruz yani hepsi aynı din ama kitap değişti farklı din oldu biz her dinin(Allah'ın gönderdiği) doğru olanına inanıyoruz. Yani şuan da doğru kalan tek ve son din İslam o yüzden ona inanıyoruz yani dünyanın başından beri var ama kitap bozulduğundan yeni yeni kitap gönderildi ve eski kitaplara inan bazı kişiler yeni kitaplara inanmayınca gruplaşma oldu ve farklı dinler var o yüzden.

Ayrıca yüzümü görmeden inanmıyorsun dimi?

Allah'ı görmeden Allah olduğuna neden inanıyorsun?

11 Yaşımdayım dostum.
Ne alaka? Yaratıcılar zaman ve mekân içinde kanıtlanamazlar ikisi çok farklı şey. Senin kastettiğin şey şunun gibi bir şey oldu. ''Bu GaLemiN BiR YaraTıcıSı waRsa QaiNatın Da bİr yAraTıCıSı waRdır''

Ne alaka? Yaratıcılar zaman ve mekân içinde kanıtlanamazlar ikisi çok farklı şey. Senin kastettiğin şey şunun gibi bir şey oldu. ''Bu GaLemiN BiR YaraTıcıSı waRsa QaiNatın Da bİr yAraTıCıSı waRdır''
Ama belkide yok? Somut bir kanıtı yok çünkü.
Ayrıca sana bir şey kanıtlamak zorunda değilim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,607
Üyeler
187,537
Son üye
rrocky
Geri