Rx 570 kart önerisi sapphire vs xfx

Def2easy59

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Sistemim bu şekilde ryzen 3 2200g a320m pro vd/s 2x8 3000mhz ram şeklinde aklımda sapphire pulse modeli var birde xfx modeli var sizce hangisini seçmeliyim

2200G'e 570 ufak darboğaz yapabilir, Sapphire'ı tercih ederdim, soğutma farkından dolayı.

Pulse daha iyi

Sapphire seçerim .

Sistemim bu şekilde ryzen 3 2200g a320m pro vd/s 2x8 3000mhz ram şeklinde aklımda sapphire pulse modeli var birde xfx modeli var sizce hangisini seçmeliyim
ben ekran kartı alırken tasarım ve backplate ve soğutmaya özen gösteririm bu yüzden saphirre nitro + öneririm

Powercolor diye bir marka var görüntüsü çok hoşuma gitti peki o model alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ekran kartı alırken tasarım ve backplate ve soğutmaya özen gösteririm bu yüzden saphirre nitro + öneririm
Piyasada kalmamış hocam

Powercolor diye bir marka var görüntüsü çok hoşuma gitti peki o model alınır mı?
link atar mısın

Piyasada kalmamış hocam
haklısınız hocam pulse de olur o zmn

CPU değişimi yapabilirseniz o fiyatlara 5500XT - 580 düşebiliyor ^^

Hocam yapabilsem rx 570 önerisi istemezdim zaten bütçem çok kısıtlı😀
Anladım o zaman hayırlı olsun şimdiden 2. elden işlemciyi çıkarıp 1600 14NM bulabilirseniz. Neyse çok zorluyorum sizi :D Sadece 2200G APU olarak güzel.

Geri