Def2easy59
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 274
Sistemim bu şekilde ryzen 3 2200g a320m pro vd/s 2x8 3000mhz ram şeklinde aklımda sapphire pulse modeli var birde xfx modeli var sizce hangisini seçmeliyim
ben ekran kartı alırken tasarım ve backplate ve soğutmaya özen gösteririm bu yüzden saphirre nitro + öneririmSistemim bu şekilde ryzen 3 2200g a320m pro vd/s 2x8 3000mhz ram şeklinde aklımda sapphire pulse modeli var birde xfx modeli var sizce hangisini seçmeliyim
Piyasada kalmamış hocamben ekran kartı alırken tasarım ve backplate ve soğutmaya özen gösteririm bu yüzden saphirre nitro + öneririm
link atar mısınPowercolor diye bir marka var görüntüsü çok hoşuma gitti peki o model alınır mı?
haklısınız hocam pulse de olur o zmnPowercolor diye bir marka var görüntüsü çok hoşuma gitti peki o model alınır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Piyasada kalmamış hocam
https://www.hepsiburada.com/powerco...T4I-sbQG9Fv4F6NkT4OyczOYZq4S_u5RoCGmsQAvD_BwE buyrun hocamlink atar mısın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
haklısınız hocam pulse de olur o zmn
Hocam yapabilsem rx 570 önerisi istemezdim zaten bütçem çok kısıtlıCPU değişimi yapabilirseniz o fiyatlara 5500XT - 580 düşebiliyor ^^
tasarım hoş ama soğutması kötü
Anladım o zaman hayırlı olsun şimdiden 2. elden işlemciyi çıkarıp 1600 14NM bulabilirseniz. Neyse çok zorluyorum siziHocam yapabilsem rx 570 önerisi istemezdim zaten bütçem çok kısıtlı![]()
Sağolun hocam o zaman sapphire alacağımtasarım hoş ama soğutması kötü