Vatan bilgisayar indirim

AyıBoann

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
208
Babam ile vatan bilgisayara gittiğimizde da sistem 3 ü 8 bin tl ye toplayacaklarini söylediler ve geri döndük babam araştırma yaparak vatanda çalışan bi tanıdığına ulaşıp sormuş adamda demiş ki 1 ay sonra kara cumamı beyaz cumamı neyse o indirim olacak o zaman gel toplayalım abi demiş vatandan toplamalı mıyım ?

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DA-Sistem 3 kara/beyaz Cuma olmadan, günümüz piyasası ile 5.400 TL'den satışa çıktı.
Vatanın 8.000 TL demesi biraz az olmuş. o fiyatı 18.000 TL falan yapsınlar.

Ordaki arkadas 7 8 bin tl tutar dedi

Manisa

Işte babamda garanti konusunda ordan istiyor en azından bisey olunca istanbula gönder geri gelsin değilde vatan bizim eve 5 dk yürüme mesafesinde

O zaman ne fiyat verirlerse versinler, sonuç değişmiyor. Her türlü alacaksın zaten.
Ama söyledikler 8.000 TL fazla abartı bir fiyat.
Sistemin ilk çıktığı fiyat ile arasında 2.600 TL fark var.
Bileşenleri upgrade etmiş olsan vs. neyse derim.
300-500 TL olsa yine anlarım da 2.600 TL çok saçma.

O zaman ne fiyat verirlerse versinler, sonuç değişmiyor. Her türlü alacaksın zaten.
Ama söyledikler 8.000 TL fazla abartı bir fiyat.
Sistemin ilk çıktığı fiyat ile arasında 2.600 TL fark var.
Bileşenleri upgrade etmiş olsan vs. neyse derim.
300-500 TL olsa yine anlarım da 2.600 TL çok saçma.
Ben da 3 ile aynı olsun istiyorum parçaları bi tek ryzen 5 3500 x olur işlemci onun dışında hepsi aynı olsun istiyorum

Ama itopyadan almak konusunda ikna etmeye çalışacam. Bi yandan abdullah hocam 'ın 1 milyon özel pc yaparmı onu gözlüyorum

Ben da 3 ile aynı olsun istiyorum parçaları bi tek ryzen 5 3500 x olur işlemci onun dışında hepsi aynı olsun istiyorum
3500x ile alıyorsan daha da ucuza geliyor olması lazım.

Geri