işlemci ?Önceki anakartım yandı çok pahalı olmayan DDR3 bir anakart önerebilir misiniz
(Bütçe:max400
AMD FX 4320 am3+işlemci ?
Bu işlemci için sıfır olarak anakart bulmanız biraz zor.AMD FX 4320 am3+
Şuan geçmem biraz zor mecburen am3 den devam etmem gerekBu işlemci için sıfır olarak anakart bulmanız biraz zor.
AM4 sisteme geçmeniz daha iyi olacaktır.
Yine de öneri yapmaya çalışayım isterseniz.
Şuan geçmem biraz zor mecburen am3 den devam etmem gerek
Bu eski yanan anakartımBu ürüne bakabilirsiniz, sadece uyumlu olduğu için atıyorum, satıcıya güvenip güvenemeyeceğiniz hakkında bilgi veremeyeceğim.Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
İlan size mi ait?Bu eski yanan anakartım
Hayır eski yanan anakartımla aynı model sizce anakart oyun FPS su için önemli bir etken mıdır yani bütçemin hepsini harcayıp fpsmi yükseltmeye yararsa bütçemi harcayacağım ama etkilemiyirsa 350 yada 300 TL ye bir şey alacağımİlan size mi ait?
Bu durumda etkilemeyecektir.Hayır eski yanan anakartımla aynı model sizce anakart oyun FPS su için önemli bir etken mıdır yani bütçemin hepsini harcayıp fpsmi yükseltmeye yararsa bütçemi harcayacağım ama etkilemiyirsa 350 yada 300 TL ye bir şey alacağım
Güncel bir sisteme geçebilirseniz iyi olur, şu anki mevcut sisteminiz nedir?yükseltmeye yararsa bütçemi harcayacağım