Türknet vs Millenicom? (Oylama)

Türknet vs Millenicom?

• Türknet

• Millenicom

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Kaan ÇABUK

Cezalı
80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
20,259
Türknet vs Millenicom? (Oylama)

• Beğen
Reaksiyonlar: Ak'f
Hız olarak fark yarattımı birinden birine geçerken? Yoksa sadece müşteri hizmetleri yönündenmi iyi?
İki internette de paketim max 16 destekliyordu Türknet'te 12 civarı alırken Millenicom'da şuan 15.3 civarı alıyorum ve upload 3.6 hız anlamında çok üstün ve müşteri hizmetleri gayet iyi problem yaşamıştım hasar kaydı oluşturdular ve 10 dakika içinde çözdüler .

İki internette de paketim max 16 destekliyordu Türknet'te 12 civarı alırken Millenicom'da şuan 15.3 civarı alıyorum ve upload 3.6 hız anlamında çok üstün ve müşteri hizmetleri gayet iyi problem yaşamıştım hasar kaydı oluşturdular ve 10 dakika içinde çözdüler .
Kullandığın paket ne?

Aynı altyapı değilmi? Nasıl daha fazla hız verebiliyor? Tesadüfki benimde altyapım 16 destekliyor ve bende turknetten en fazla 12 hız alıyorum.

Bende millenicom a geçmek istiyorum fakat tanınmadığı dan ailem desteklemiyor müşteri hizmetlerinde bi sıkıntı varmı herhangi bi sorun yasarsam evime gelip çözerler mi ?

Bende millenicom a geçmek istiyorum fakat tanınmadığı dan ailem desteklemiyor müşteri hizmetlerinde bi sıkıntı varmı herhangi bi sorun yasarsam evime gelip çözerler mi ?
Çözerler.

Geri