- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
Türknet vs Millenicom? (Oylama)
Hız olarak fark yarattımı birinden birine geçerken? Yoksa sadece müşteri hizmetleri yönündenmi iyi?İkisini de kullandım net millenicom
İki internette de paketim max 16 destekliyordu Türknet'te 12 civarı alırken Millenicom'da şuan 15.3 civarı alıyorum ve upload 3.6 hız anlamında çok üstün ve müşteri hizmetleri gayet iyi problem yaşamıştım hasar kaydı oluşturdular ve 10 dakika içinde çözdüler .Hız olarak fark yarattımı birinden birine geçerken? Yoksa sadece müşteri hizmetleri yönündenmi iyi?
Kullandığın paket ne?İki internette de paketim max 16 destekliyordu Türknet'te 12 civarı alırken Millenicom'da şuan 15.3 civarı alıyorum ve upload 3.6 hız anlamında çok üstün ve müşteri hizmetleri gayet iyi problem yaşamıştım hasar kaydı oluşturdular ve 10 dakika içinde çözdüler .
Kullandığın paket ne?
Aynı altyapı değilmi? Nasıl daha fazla hız verebiliyor? Tesadüfki benimde altyapım 16 destekliyor ve bende turknetten en fazla 12 hız alıyorum.İki internette de paketim max 16 destekliyordu Türknet'te 12 civarı alırken Millenicom'da şuan 15.3 civarı alıyorum ve upload 3.6 hız anlamında çok üstün ve müşteri hizmetleri gayet iyi problem yaşamıştım hasar kaydı oluşturdular ve 10 dakika içinde çözdüler .
Bir arkadaş vardı 80 liraya 50mbps alıyordu. O nasıl oluyor?Fiber 16 Kampanyası Eviniz İçin | Millenicom
Fiber 16 Kampanyası Başvuru Eviniz İçinwww.milleni.com.tr
Benim altyapı 60 destekliyor ama paketten dolayı bu kadar .Aynı altyapı değilmi? Nasıl daha fazla hız verebiliyor? Tesadüfki benimde altyapım 16 destekliyor ve bende turknetten en fazla 12 hız alıyorum.
Bende millenicom a geçmek istiyorum fakat tanınmadığı dan ailem desteklemiyor müşteri hizmetlerinde bi sıkıntı varmı herhangi bi sorun yasarsam evime gelip çözerler mi ?İki internette de paketim max 16 destekliyordu Türknet'te 12 civarı alırken Millenicom'da şuan 15.3 civarı alıyorum ve upload 3.6 hız anlamında çok üstün ve müşteri hizmetleri gayet iyi problem yaşamıştım hasar kaydı oluşturdular ve 10 dakika içinde çözdüler .
Bir arkadaş vardı 80 liraya 50mbps alıyordu. O nasıl oluyor?
Türknette tek fiyat var diye biliyorum, neden 16 seçtin ki?Benim altyapı 60 destekliyor ama paketten dolayı bu kadar .
Çözerler.Bende millenicom a geçmek istiyorum fakat tanınmadığı dan ailem desteklemiyor müşteri hizmetlerinde bi sıkıntı varmı herhangi bi sorun yasarsam evime gelip çözerler mi ?