Türknet vs Millenicom? (Oylama)

Türknet vs Millenicom?

• Türknet

• Millenicom

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Bende millenicom a geçmek istiyorum fakat tanınmadığı dan ailem desteklemiyor müşteri hizmetlerinde bi sıkıntı varmı herhangi bi sorun yasarsam evime gelip çözerler mi ?
Sorunla karşılaşmıştım 10 dakika da çözüldü abartmıyorum cidden güzel en azından ben problem yaşamadım .

4 senedir TürkNet kullanıyorum. 75mbps Download 8Mbps upload. VDSL hizmet, altyapın destekliyorsa kullanabilirsin.

Fazla uygun değil mi sence de?

Benimki bi paket halinde, uydunet + kablonet yani hem televizyon hem internet diyebilirim, önceden 16Mbps + uydu 39 du şimdi 50Mbps+ uydu 76 falan, belki paketten dolayıdır ama alt yapı fiber olduğundan değerlerim güzel.

ben 76 ya 50Mbps kullanıyorum.
Sorunla karşılaşmıştım 10 dakika da çözüldü abartmıyorum cidden güzel en azından ben problem yaşamadım .
7 senedir neredeyse türk telekom kullanıyorum son 2 aydır 88 lira ödemem gereken fatura yerine 123 lira geldi ve 13 dowload 0.6 upload alıyorum değiştirmek istiyorum artık.
Millenicom alt yapı sorgulaması 37mbps çıktı ve 85 TL gerçekten hoş ama işte bulunduğum yerde şubesi olmadığı için ailem biraz karşı.

7 senedir neredeyse türk telekom kullanıyorum son 2 aydır 88 lira ödemem gereken fatura yerine 123 lira geldi ve 13 dowload 0.6 upload alıyorum değiştirmek istiyorum artık.
Millenicom alt yapı sorgulaması 37mbps çıktı ve 85 TL gerçekten hoş ama işte bulunduğum yerde şubesi olmadığı için ailem biraz karşı.
Karabük'te yaşıyorum burada da bir şube yok ve memnunum ailene gösterebilirsin bu yorumu herhangi bir sıkıntı çekmedim .

Açıkcası bir sorunda Türk Telekom yetkilileri gelir ama ihtiyaç duymadım. Tam 1 yıldır Millenicom kullanıyorum. 2 kere internet kopma sorunu yaşadım. Müşteri hizmetlerini aradım, aynı gün içinde hallettiler. Uzaktan sıfırlama vs yaptılar sanırsam.

Millenicom 1 ay ücretsiz kodum: 6F5724387

Başvururken bu kodu söylerseniz 1 ay ücretsiz şekilde faydalanmış oluyorsunuz. 2-3 ay deneyin, memnun kalmazsanız aboneliği iptal edersiniz. Ne de olsa taahhüt yok.

Sorularınız olursa mesajlarınızı beklerim.

Geri