Gelmedi :D (Trendyol Para)

Arkadaşlar sipariş geri alınacak diyenler, 200 tllik siparişim kargoya verilmiş bile.
Yani 200 tl gelince kullanan kardeşlerim hayırlı olsun. Sistem hatası bir tanımlama sizlik bir durum yok bilemezdiniz hata olduğunu kargom yolda şuan gelince after atarım hiç bir fırsattan korkmayın yanlışlıkla gelmişse kullanın ne olabilir en fazla?

yazılım satarsın
reklamcılık sektöründe çalışırsın
dijital pazarlama sektöründen kazanırsın bir hizmet karşıılığında alırsın o parayı

ama ortada emek yok 2 tuşa basıyorsun hizmet filan vermiyorsun emek değil bu

yorumum kişisel tartışmaya gerek duymuyorum subjektif konu
Bu arada haklı dediği

Ben Şikayet Var sitesine şikayet ettim parası gelmeyenlerde yapabilir .

Ben Şikayet Var sitesine şikayet ettim parası gelmeyenlerde yapabilir .

Geçen kampanyada 2 3 tane şikayet yazmıştım oraya. İşe yaramaz ilgilenmiyorlar bu adamların sistemini geçebilen geçiyor geçemeyenleri umursamıyorlar.

Tek yapacağınız farklı telefon+farklı internet. Telefon yok ise vpn kullanmanız yeterliydi.

Eğer ki bunları yapmanıza rağmen vermemişlerse bilemiyorum artık kötü şans.

Geçen kampanyada 2 3 tane şikayet yazmıştım oraya. İşe yaramaz ilgilenmiyorlar bu adamların sistemini geçebilen geçiyor geçemeyenleri umursamıyorlar.

Tek yapacağınız farklı telefon+farklı internet. Telefon yok ise vpn kullanmanız yeterliydi.

Sadece bir hesaba ve kendime yaptım eğer dediğiniz gibi ise yapacak bir şey yok :d

Ben yapmadım öyle bir şey ama yine gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,472
Üyeler
184,936
Son üye
BoogleKnight19
Geri