Alperen00_
80+ Bronze
Hile hurda mı yaptın kralBeyler geçmiş olsun :d
Hile hurda mı yaptın kralBeyler geçmiş olsun :d
Hayır telegram da sadece kendi hesabımı yaptım ilk gün yaptım neden böyle oldu bilmiyorum :/Hile hurda mı yaptın kral
Müşteri hizmetlerine yaz en azından çok fazla şiakyette bulunursak bir ihtimal alabiliriz .Gelmedi bana da
Yazdım şikayetvara yazdım bakalım gelecek merak etmeyin diyorlar ama ne kadar inandırıcıMüşteri hizmetlerine yaz en azından çok fazla şiakyette bulunursak bir ihtimal alabiliriz .
Yazdım şikayetvara yazdım bakalım gelecek merak etmeyin diyorlar ama ne kadar inandırıcı
Ahahah bana onu da demediler bende yazayım bari şikayetvara .Yazdım şikayetvara yazdım bakalım gelecek merak etmeyin diyorlar ama ne kadar inandırıcı
Bu arada haklı dediğiyazılım satarsın
reklamcılık sektöründe çalışırsın
dijital pazarlama sektöründen kazanırsın bir hizmet karşıılığında alırsın o parayı
ama ortada emek yok 2 tuşa basıyorsun hizmet filan vermiyorsun emek değil bu
yorumum kişisel tartışmaya gerek duymuyorum subjektif konu
Genelde bir sorun olunca ordan halloluyor bakalımBen Şikayet Var sitesine şikayet ettim parası gelmeyenlerde yapabilir .
Ben Şikayet Var sitesine şikayet ettim parası gelmeyenlerde yapabilir .
Sadece bir hesaba ve kendime yaptım eğer dediğiniz gibi ise yapacak bir şey yok :dGeçen kampanyada 2 3 tane şikayet yazmıştım oraya. İşe yaramaz ilgilenmiyorlar bu adamların sistemini geçebilen geçiyor geçemeyenleri umursamıyorlar.
Tek yapacağınız farklı telefon+farklı internet. Telefon yok ise vpn kullanmanız yeterliydi.
Eğer ki bunları yapmanıza rağmen vermemişlerse bilemiyorum artık kötü şans.
Ben yapmadım öyle bir şey ama yine gelmediGeçen kampanyada 2 3 tane şikayet yazmıştım oraya. İşe yaramaz ilgilenmiyorlar bu adamların sistemini geçebilen geçiyor geçemeyenleri umursamıyorlar.
Tek yapacağınız farklı telefon+farklı internet. Telefon yok ise vpn kullanmanız yeterliydi.
Eğer ki bunları yapmanıza rağmen vermemişlerse bilemiyorum artık kötü şans.