Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
ironidir umarımyoo emek var ortada kaç kişiyi kaydediyoz belimiz ağrıyor
ironidir umarımyoo emek var ortada kaç kişiyi kaydediyoz belimiz ağrıyor
Emeksiz? Sen ciddimisin?valla kanka kul hakkı demişsin de bilgilendirmek için söylüyorum
bu parayı emeksiz elde ettiğiniz için zaten kul hakkına giriyosunuz malesef gelse bile
desteğe sık sık konuşun sizede verirleryoo emek var ortada kaç kişiyi kaydediyoz belimiz ağrıyor
Emeksız mı?valla kanka kul hakkı demişsin de bilgilendirmek için söylüyorum
bu parayı emeksiz elde ettiğiniz için zaten kul hakkına giriyosunuz malesef gelse bile
yazılım satarsınEmeksız mı?
Kardeşim yapmam 3 gün sürdü nasıl emeksiz.
O zaman her PC başında oturup para kazanan insanlar emeksiz kazanıyor,o nasıl mantık kardeşim.
Emeksız mı?
Kardeşim yapmam 3 gün sürdü nasıl emeksiz.
O zaman her PC başında oturup para kazanan insanlar emeksiz kazanıyor,o nasıl mantık kardeşim.
Yorumun kişisel filan diyip boş beleş insanlara sallama bir marka böyle bir kampanya yapıyorsa zaten kendisi istediği için yapar markadan biz parayı çalmıyoruz şu an sen bizim yaptığımız şeyi yapsaydın parayı çıtır çıtır yiyordun bu da işin ayrı bı ironisi :dyazılım satarsın
reklamcılık sektöründe çalışırsın
dijital pazarlama sektöründen kazanırsın bir hizmet karşıılığında alırsın o parayı
ama ortada emek yok 2 tuşa basıyorsun hizmet filan vermiyorsun emek değil bu
yorumum kişisel tartışmaya gerek duymuyorum subjektif konu
Ne alaka hizmet sektörü falan boş yapmışsın, uğraştı insanlar 100TL için ki sonuna kadar hak etti herkes, bot kullanmadan uğraşarak kastılar. Ne alakası var bu işin yazılımla reklamcılıkla..yazılım satarsın
dijital pazarlama sektöründen kazanırsın bir hizmet karşıılığında alırsın o parayı
Adamlar demiş ki şu şartları yerine getirin 100 TL verelim, niye kul hakkına girelim sen de yapsaydın sen de alsaydın. Emeksiz de değil bu arada.valla kanka kul hakkı demişsin de bilgilendirmek için söylüyorum
Trendyol belliki bişiler kazanıyor neden sırf böyle bişi için para versin?yazılım satarsın
fatihAdamlar demiş ki şu şartları yerine getirin 100 TL verelim, niye kul hakkına girelim sen de yapsaydın sen de alsaydın. Emeksiz de değil bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve bu arada bize sallayarak asıl kul hakkına giren sensin bu arada.
Evet, 100 TL geldi hesabıma.fatih
100 tlyi alabildinmi?
dün 49 kaydetmem var filan demiştin?
Emeksiz mi?valla kanka kul hakkı demişsin de bilgilendirmek için söylüyorum
300tl geldi
ben 3 hesaptan yaptım. tek hesaba böyle geldi.