230 tl civarı gaming mouse

Erencebir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
377
Arkadaşlar asus rog mouse almak istiyorum asus rog gladius 2 origin var aklımda süre anlamında bi sıkıntı yok maks 1 ay içinde alabilirim süre sıkıntı olmaz indirim beklemeli miyim? bu bütçede mouse önerir mısınız bide 230 tl civarı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aga biriniz bişey söyleyin beklemeli miyim indirimleri yoksa dolar artıyor daha fazla bekleme tuf m3 al mi dersiniz

Arkadaşlar asus rog mouse almak istiyorum asus rog gladius 2 origin var aklımda süre anlamında bi sıkıntı yok maks 1 ay içinde alabilirim süre sıkıntı olmaz indirim beklemeli miyim? bu bütçede mouse önerir mısınız bide 230 TL civarı

Aga biriniz bişey söyleyin beklemeli miyim indirimleri yoksa dolar artıyor daha fazla bekleme tuf m3 al mi dersiniz
Biriniz cevaplayın da üste çıksın gören birisi yazar Xd

Vatanda 239 liraya kablosuz logitech g300s var indirimdeydi halen devam ediyorsa mouse pas hediyeli fiyatı buydu g300s daha önce 2 ay kadar kullanmıştır memnun kaldım sonrasında başına benim tarafımdan üzücü bir kaza gelmişti o yüzden kullanım dışı olmuştu tamamen benim hatamdi ürünle alakası yoktu bi bak istersen

Vatanda 239 liraya kablosuz logitech g300s var indirimdeydi halen devam ediyorsa mouse pas hediyeli fiyatı buydu g300s daha önce 2 ay kadar kullanmıştır memnun kaldım sonrasında başına benim tarafımdan üzücü bir kaza gelmişti o yüzden kullanım dışı olmuştu tamamen benim hatamdi ürünle alakası yoktu bi bak istersen
Tamam güzel diyosun ama daha 14 yaşındayım (lise başlıyorum) ve elim yaklaşık 16 santim civarı küçük gelmez mi bi de logitech almak istemiyorum

Tamam güzel diyosun ama daha 14 yaşındayım (lise başlıyorum) ve elim yaklaşık 16 santim civarı küçük gelmez mi bi de logitech almak istemiyorum
O zaman aklıma model gelmiyor bende 21 yaşındayım gecen sene kullanmistim hep küçük mouse kullandığından rahat etmiştim iyi forumlar

Geri