@JATDAVbabam ayda 200 TL taksit yaparım dedi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
satılmıyor onlar knk
Takipteyim konuyu. Umarım 500-600 TL'dir bütçesi.Koltuk kişisel bir eşyadır, 2. ele girmezdim. Bütçen ne kadar?
İnşallah, komşuda pişer bize de düşer hesabıTakipteyim konuyu. Umarım 500-600 TL'dir bütçesi.
Düşük bütçede çok iyi değilim, sırta tam destek boynu da az kavrayan fileli modeller tercih edilebilir. Yüksek bütçe koltukların çoğunu biliyorum.Takipteyim konuyu. Umarım 500-600 TL'dir bütçesi.
400 TL ye ofis koltuğu al daha sonra 2 tane minder al biri altına biri sırtına 10 numara 5 yildizArkadaşlar babamla anlaştık koltuk alıcağızda sizce önerdiğiniz güzel bir koltuk önerir misiniz? ucuz olsun ama 2. El
Belin tam olarak oturmadığı için uzun kullanım sonucu bel ağrıları çeksin doğru.400 TL ye ofis koltuğu al daha sonra 2 tane minder al biri altına biri sırtına 10 numara 5 yildiz
bi örnek gösterirmisiniz hiç bilmiyorumdaRGB Ultra renkli harika X-Y-Z cart/curt gaming profesyonel oyuncu chair koltuk almaya hiç gerek yok.
Sıfır düzgün boyun desteği olan fileli bir ofis koltuğu al.
bi örnek atabilirmisin knkDüşük bütçede çok iyi değilim, sırta tam destek boynu da az kavrayan fileli modeller tercih edilebilir. Yüksek bütçe koltukların çoğunu biliyorum.