Güzel rahat koltuk öneri

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,033
Arkadaşlar babamla anlaştık koltuk alıcağızda sizce önerdiğiniz güzel bir koltuk önerir misiniz? ucuz olsun ama 2. El

Xmax rio

Koltuk kişisel bir eşyadır, 2. ele girmezdim. Bütçen ne kadar?

Takipteyim konuyu. Umarım 500-600 TL'dir bütçesi.
Düşük bütçede çok iyi değilim, sırta tam destek boynu da az kavrayan fileli modeller tercih edilebilir. Yüksek bütçe koltukların çoğunu biliyorum.

Arkadaşlar babamla anlaştık koltuk alıcağızda sizce önerdiğiniz güzel bir koltuk önerir misiniz? ucuz olsun ama 2. El
400 TL ye ofis koltuğu al daha sonra 2 tane minder al biri altına biri sırtına 10 numara 5 yildiz

RGB Ultra renkli harika X-Y-Z cart/curt gaming profesyonel oyuncu chair koltuk almaya hiç gerek yok.
Sıfır düzgün boyun desteği olan fileli bir ofis koltuğu al.

400 TL ye ofis koltuğu al daha sonra 2 tane minder al biri altına biri sırtına 10 numara 5 yildiz
Belin tam olarak oturmadığı için uzun kullanım sonucu bel ağrıları çeksin doğru.

RGB Ultra renkli harika X-Y-Z cart/curt gaming profesyonel oyuncu chair koltuk almaya hiç gerek yok.
Sıfır düzgün boyun desteği olan fileli bir ofis koltuğu al.
bi örnek gösterirmisiniz hiç bilmiyorumda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Düşük bütçede çok iyi değilim, sırta tam destek boynu da az kavrayan fileli modeller tercih edilebilir. Yüksek bütçe koltukların çoğunu biliyorum.
bi örnek atabilirmisin knk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,722
Üyeler
187,722
Son üye
Bora16
Geri