Neler Yeni

Güzel rahat koltuk öneri

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
knk o kadar alamıyoruz
Mesaj otomatik birleştirildi:

knk aynısını bulamıyorum başka nerden bulabilirim onun siyahını

Ben bu siteden almıştım bilmiyorum başka nerde vardır. Hepsiburadaya bak. Ama sandalye ayaklarına dikkat et metal veya aliminyum olsun. Plastik alma sakın.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben bu siteden almıştım bilmiyorum başka nerde vardır. Hepsiburadaya bak. Ama sandalye ayaklarına dikkat et metal veya aliminyum olsun. Plastik alma sakın.
gösterdim babama hala anlamıyor bu iyi işte diyip bunu alalım 100 tl işte 2. el iyi diyor ne söylemem lazım

Ekler

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    67.9 KB · Hit: 32

redlinetr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
528
İsim
Oğulcan
gösterdim babama hala anlamıyor bu iyi işte diyip bunu alalım 100 TL işte 2. el iyi diyor ne söylemem lazım

Plastik ayaklı bunlar çabuk kırılıyor. bende vardı benzeri 3 sene önce. Sağlam olmuyor.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Plastik ayaklı bunlar çabuk kırılıyor. bende vardı benzeri 3 sene önce. Sağlam olmuyor.
Bakalım babam karar vericek ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kokuyla karşılaşmadım ama 5-6 saat sonunda koltuktan kalktığımda elbette 1 ter kokusu oluyor camı açtığın zaman gidiyordu. Koltuktan değil içeriden kaynaklanıyordu onun türlü 1 koku yok.
Fırtına modellerinin ayak destekli olanını alacaksan al, geniş model Göktürk ile aynı boyutlarda sayılır bütçeni aşıyor diye önermedim ama o da güzeldir. Ayak desteklisini alacaktım sonra vazgeçip Armor S aldım ^^
başka öneriniz varmıdır acaba

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
admin bey fileli koltuklar terletirmi?
Diğerlerine göre daha az terleme yapar.
Hava sıcaksa her türlü terlersin zaten. File en azından sırt kısmından da hava alıyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
admin bey 400 TL önerin varmı sana güveniyorum çünkü
Bildiğim belirli bir model yok. Öneriyi de gidip internetten bakıp yapacağım için, pek doğru olmaz.
Sen kendi ihtiyaçlarına göre güzel bir model araştır, acele etmeden 3-5 gün vs. incele hepsini. Sonra kendin için en iyisini seç.

gork1syo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Görkem Salih Güner

alex31

80+
Bildiğim belirli bir model yok. Öneriyi de gidip internetten bakıp yapacağım için, pek doğru olmaz.
Sen kendi ihtiyaçlarına göre güzel bir model araştır, acele etmeden 3-5 gün vs. incele hepsini. Sonra kendin için en iyisini seç.
admin bey bu nasıl bakarmısın 2 dk rica etsem

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
amaaan balkondan sandalye al keyfine bak

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
amaaan balkondan sandalye al keyfine bak
zaten sorunda o evde koltuk yok sadece bir bende var oda oturma yeri çıkık öneri lazım diyorum balkondan sandalye al diyorsun

Metehann.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,685
İsim
Metehan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,025,915