TÜRKNET ALTYAPI SORGULAMA HIZI

Reaksiyon skoru
8
Arkadaşlar altyapı sorgulamada ve müşteri hizmetlerinde 50 mbps hız alabildiğim yazıyordu altyapım en fazla bunu verebiliyormuş ve 95 tl imiş bizde 0 dan başvurduk. E posta atmışlar ve ordaki imzalayacağımız belgede en fazla 100 mbps imiş tarife ama bizim altyapımız 15 verebiliyormuş diye okudum ve 85 tl imiş. Müşteri hizmetleride altyapı sorgulamada da 50 diyordu neden şimdi 15 diyor ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve türknetin aktif altyapısındaymışım

Arkadaşlar altyapı sorgulamada ve müşteri hizmetlerinde 50 mbps hız alabildiğim yazıyordu altyapım en fazla bunu verebiliyormuş ve 95 TL imiş bizde 0 dan başvurduk. E posta atmışlar ve ordaki imzalayacağımız belgede en fazla 100 mbps imiş tarife ama bizim altyapımız 15 verebiliyormuş diye okudum ve 85 TL imiş. Müşteri hizmetleride altyapı sorgulamada da 50 diyordu neden şimdi 15 diyor ?

aktivasyon yapılsın kullanmaya başla hız testi yap olmazsa destek kaydı oluşturup sorununu aktarırsın paket değişikliği istiyorum dersin zaten seni arayıp konuşuyorlar bu arada arkadaş davet kodu kullanmadıysan "EGF95UE76GKS" benim kodu kullanırsan çok sevinirim 🙂

Arkadaşlar altyapı sorgulamada ve müşteri hizmetlerinde 50 mbps hız alabildiğim yazıyordu altyapım en fazla bunu verebiliyormuş ve 95 TL imiş bizde 0 dan başvurduk. E posta atmışlar ve ordaki imzalayacağımız belgede en fazla 100 mbps imiş tarife ama bizim altyapımız 15 verebiliyormuş diye okudum ve 85 TL imiş. Müşteri hizmetleride altyapı sorgulamada da 50 diyordu neden şimdi 15 diyor ?

abi okudum ben dun bunu ama bi sonuca ulaşamadım açıkçası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,674
Üyeler
188,146
Son üye
silem