YouTube'a İçerik Tavsiyeleri?

cagriunveren

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
379
Merhaba,
Yaklaşık 6 aydır ciddi ve düzenli bir şekilde YouTube'a içerik üretme kararım vardı ve sonunda kararımı gerçekleştirmeye başlıyorum.
Fakat size bir kaç soru sormam gerekiyor. YouTube'da ne tür içerikler ilginizi çeker ve izlersiniz?
Örneğin,
Howtobasic tarzı videolar hoş mudur?

Not: Herkesi konu altına bekliyorum, bu konu benim için çok önemli!

sadece howtobasic hakkında konuşacağım tabi ki eğlenceli ama kişiyi ne kadar ilerletebilir kararsızım

eğer tarih bilgin varsa veya araştırma yapabileceksen tarih;tarihi gizli olaylar eski bilinmeyen şeyler konulu videolar yapabirisin şayet ben bunları izliyorum

eğer tarih bilgin varsa veya araştırma yapabileceksen tarih;tarihi gizli olaylar eski bilinmeyen şeyler konulu videolar yapabirisin şayet ben bunları izliyorum
Önerin için teşekkür ederim

youtube kanal ismi verebiliyormuyum burdan ona göre kanal önercem

Merhaba,
Yaklaşık 6 aydır ciddi ve düzenli bir şekilde YouTube'a içerik üretme kararım vardı ve sonunda kararımı gerçekleştirmeye başlıyorum.
Fakat size bir kaç soru sormam gerekiyor. YouTube'da ne tür içerikler ilginizi çeker ve izlersiniz?
Örneğin,
Howtobasic tarzı videolar hoş mudur?

Not: Herkesi konu altına bekliyorum, bu konu benim için çok önemli!
tabii ki howtobasic iyi bir icerik ama bi zamandan sonra sıkar yani

yabancı dilin varsa eastergamers gibi yabancı oyunları çevirerek oyna hikaye bazlı özellikle korku oyunları

Bence eğleneceğin işi yap. Oyun oynamayı seviyorsan oyun oyna. Milleti güldürecek şeyler yapmak istiyosan onu yap. Eğitim vermek istiyosan eğitim ver. Sana kalmış. O ilerlemez bu ilerler diye düşünmene gerek yok. İlerleyen içeriğin değil sen olucaksın. Bu yüzden dilediğini yap. Her telden çal. Yayıncılığı da düşünebilirsin bence çünkü orada da büyük bir kitle var. Yayın yaparak daha çok eğleneceksen onu yap. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,267
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri