Bir siteye kayıt olursak ne olur?

Hayır sadece aklıma gelen bu

Mailine gelen her mesaja atlamayarak phishing taktiğinden kurtulabilirsin.
Ben genelde maillerimi İphone mail uygulamasından açıyorum. Yada başlık ilgimi çekmezse direk okundu işareleyip geçiyorum. Bir şey olur mu? Tabi ben bunu koruma için yapıyorum. Böyle bir siteye üye olmuş olabilirim, olmamışta olabilirim. Emin değilim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sadece aklıma gelen bu

Mailine gelen her mesaja atlamayarak phishing taktiğinden kurtulabilirsin.
Benim gmail hesabım 2Fa ve diğer tüm şifrelerimden farklı.

Ben genelde maillerimi İphone mail uygulamasından açıyorum. Yada başlık ilgimi çekmezse direk okundu işareleyip geçiyorum. Bir şey olur mu? Tabi ben bunu koruma için yapıyorum. Böyle bir siteye üye olmuş olabilirim, olmamışta olabilirim. Emin değilim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim gmail hesabım 2Fa ve diğer tüm şifrelerimden farklı.
Saldırı altında olan mail hesabın değil ki. Adamlar bunu mail ine sızmak için değil sana sızmak için yapıyor.

sana mail atıyor apple gibi aynı fontları aynı görselleri kullanıyor üstüne bir de senin adını yazarak sana özel gelmiş gibi yapıyor ve linki değiştirip önüne atıyor.
sen o linke tıkladığın anda adamın istediğini yapmış oluyorsun. kullandığın mail uygulaması fark etmiyor yani.

Saldırı altında olan mail hesabın değil ki. Adamlar bunu mail ine sızmak için değil sana sızmak için yapıyor.

sana mail atıyor apple gibi aynı fontları aynı görselleri kullanıyor üstüne bir de senin adını yazarak sana özel gelmiş gibi yapıyor ve linki değiştirip önüne atıyor.
sen o linke tıkladığın anda adamın istediğini yapmış oluyorsun. kullandığın mail uygulaması fark etmiyor yani.
Peki hocam bir İphona sızmak kolay mı? Ben tüm mailleri telefondan açıyorum.

Bir de PC de iken linklere bağlantılara tıklamadan önce mouse u üstüne getir. Tarayıcının sol altında link URL si çıkıyor eğer güvenilir gelmediyse tıklama.

Geri