Bu çocuğun ergen olduğunu düşünüyorum pp yazdığı şey falanYa cok sacma ama 18 yaşından sonra içki içer miyim diye düsünüyom bira falan.
evet öyleyim 16 yaşımdayım. şu ''ergen'' ibaresinden sıkıldımBu çocuğun ergen olduğunu düşünüyorum pp yazdığı şey falan
noluyo ki ergen olunca ?Bu çocuğun ergen olduğunu düşünüyorum pp yazdığı şey falan
yemin billah ben deevet öyleyim 16 yaşımdayım. şu ''ergen'' ibaresinden sıkıldım
O zaman öyle davranmaevet öyleyim 16 yaşımdayım. şu ''ergen'' ibaresinden sıkıldım
sanki kendileri olmamış/olmayacakmış gibinoluyo ki ergen olunca ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yemin billah ben de
sanki silicime işlemiş suç gibi lan
ama öyleyim ne yapıcaz?O zaman öyle davranma![]()
Birde savunuyor sjsnndn neyse daha fazla tartışmayacağımsanki kendileri olmamış/olmayacakmış gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama öyleyim ne yapıcaz?
yok hani oldular olacaklar ı geçtimsanki kendileri olmamış/olmayacakmış gibi
gerçekten aklını kullanabiliyor musun? çok saçma konuşmaların varBirde savunuyor sjsnndn neyse daha fazla tartışmayacağım
neyi tartışmıyon bi deseneBirde savunuyor sjsnndn neyse daha fazla tartışmayacağım
işte zeka geriliğinin ergenlikle ilgili olmadığının kanıtı ogerçekten aklını kullanabiliyor musun? çok saçma konuşmaların var
Kaldı çünkü öyle. Anca ''ehehee ergeğğnn'' demesini biliyorlar. şimdi çıkacak 10 yaşında ne gülerimneyi tartışmıyon bi desene
yok değiştirme2 3 kişi linçliyor diye değişmeyeceğim kimse kusura bakmasın