Ted Mosby
80+ Gold
Dahası
Kim lazaten öyledir tahminimce, ama konuşmaları çok saçma
Kim lazaten öyledir tahminimce, ama konuşmaları çok saçma
benim deCanım Waffle çekti
Tamam abi sende haklısınAcıklı durumdasın.
Yaş?Tamam abi sende haklısın
bi de rica etsem güzelim konuyu kilitlettirmeden uzaklaş olur muYok kanka sen haklısın ben aklımı kullanamıyorum sen git ppne seksi anime girl fotosu koymaya devam et discordda dil çıkaran kız Gifi falan koyarsın 18 yaşından sonrada içmeye başla atanın izinden git abi yha içki içiyom havalı oluyon yeaah laiklikkkk ow yeah kızlar düşüyor bana
Tamam aga tartismayacagim diyorum geri mesajı alintiliyor çocukhadi işine ya
sen içme
sen koyma pp
sen olma havalı
tamammı kişisel tercih yeğenim karışamazsın
ya kardeşim bak kaç aylık konu kilitlettirmeden uzaklaş yaTamam ağa tartismayacagim diyorum geri mesajı alintiliyor çocuk
aklında v-sync özelliği mi varbu vsync hatasını nasıl düzelticem - aklımdaki
Lan çocuk senin sıkıntı mı var acaba? Gidiyorum diyorum nerden çıktın diyor lan sus tamam gidiyorum işte. Ben mi yapıyorum lan gideceğim diyorum çocuk bana geri cevap yazıyoya kardeşim bak kaç aylık konu kilitlettirmeden uzaklaş ya
nerden çıktın da geldin anlamadım ki
Sevgili bne; EGER İLERDE DUZGUN BİR MAAS İLE İSTEDİGİN İSİ YAPMAZSAN ZAMAN MAKİNESİ BULUNURSA AGZİNA YUZUNE KAYARİM VE İNSALLAH KANADAYA GİDERSİN KRAL VE İNSALLAH EVLENİP MUTLU BİR AİLE KURARSİN KENDİME KALP REZ ALİN OLMAZSA KENDİMİ DOVCEMŞu an içinden ne geçiyorsa, kime ne söylemek istiyor da söyleyemiyorsan, nasıl bir ruh hali içindeysen burada haykırmak/saçmalamak serbest!
Yıllarca sürecek; bu forumun old üyeleri olduğumuzda bizlerden hatıra kalacak bir konu olması dileğiyle...
sen yapmao zaman. bu benim hayatım senin değil. pp deki anime değil real.Yok kanka sen haklısın ben aklımı kullanamıyorum sen git ppne seksi anime girl fotosu koymaya devam et discordda dil çıkaran kız Gifi falan koyarsın 18 yaşından sonrada içmeye başla atanın izinden git abi yha içki içiyom havalı oluyon yeaah laiklikkkk ow yeah kızlar düşüyor bana
uğurlayalım mı uzaklaş dedim ya zaten kardeşimLan çocuk senin sıkıntı mı var acaba? Gidiyorum diyorum nerden çıktın diyor lan sus tamam gidiyorum işte. Ben mi yapıyorum lan gideceğim diyorum çocuk bana geri cevap yazıyo
Anime gibi duruyordu la jsjsjsjjdndjsen yapmao zaman. bu benim hayatım senin değil. pp deki anime değil real.
MADEM BÜYÜKSÜN ONA GÖRE DAVRAN!