Rog strix impact ii vs g203 lightsync

Ozmoo

80+
Reaksiyon skoru
1
Bu iki mouse arasında kararsız kaldım. Rog strix impact ii 200 tl g203 lightsync 150 tl. Rog strix impact ii kullanan varsa rgbsi nasıl acaba fotoğraflarda logodaki rgb sönük duruyor. Bir de bu mouseların yanına 50-100 tl arası bir mousepad önerebilir misiniz

Bu iki mouse arasında kararsız kaldım. Rog strix impact ii 200 TL g203 lightsync 150 TL. Rog strix impact ii kullanan varsa rgbsi nasıl acaba fotoğraflarda logodaki RGB sönük duruyor. Bir de bu mouseların yanına 50-100 TL arası bir mousepad önerebilir misiniz
g102 lightsync en fp diyebilirim bende var 10 numara 90x40 razer mousepad al

Bu iki mouse arasında kararsız kaldım. Rog strix impact ii 200 TL g203 lightsync 150 TL. Rog strix impact ii kullanan varsa rgbsi nasıl acaba fotoğraflarda logodaki RGB sönük duruyor. Bir de bu mouseların yanına 50-100 TL arası bir mousepad önerebilir misiniz
Rog Impact ii modeli bugün elime ulaştı gerçekten güzel model ve hayır RGB si sönük değil gayet güzel zaten uygulaması üzerinden parlaklık ayarlayabiliyorsunuz.

RGB'sine youtubeden bakabilirsin alternatif olarak Asus Tuf Gaming M3 düşünebilirsin.Bunların arasından ben olsam Impact 2 seçerdim.

O mousepad bildiğim kadarıyla orijinal değil bir de x large istemiyorum masamda yeteri kadar alan yok
Orjinal olmasına gerek mi var üstünde kaydırıcan mouseyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

RGB'sine youtubeden bakabilirsin alternatif olarak Asus Tuf Gaming M3 düşünebilirsin.Bunların arasından ben olsam Impact 2 seçerdim.
tuf gaming 5 mousepad ile 155 tl idi şimdi 3 230 tl alınmaz sensör olarak da pek iyi değil

Geri