Dostum sende de da-3 var belliki resmini atar mısın o kısmın?hocam 7-8 saniyelik videosunu çek onu gördükten sonra belki aklımıza bir şey gelir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartına giden kablonun geri kalanını psunun önündeki bos yere toplamayı denesen yer açılır aslında. Kalınlığından dolayı mı kapanmıyor anlamadım ki.
video yukleyebiliyormuyum buraya ?hocam 7-8 saniyelik videosunu çek onu gördükten sonra belki aklımıza bir şey gelir
Ekran kartına giden kablonun geri kalanını psunun önündeki bos yere toplamayı denesen yer açılır aslında. Kalınlığından dolayı mı kapanmıyor anlamadım ki.
evet sistem o anlamadim tam olarak nerenin resmini istediğiniDostum sende de da-3 var belliki resmini atar mısın o kısmın?
Dostum sende de da-3 var belliki resmini atar mısın o kısmın?
video yukleyebiliyormuyum buraya ?
evet sistem o anlamadim tam olarak nerenin resmini istediğini
Yt ye at oradan atabilirsin videoyu.video yukleyebiliyormuyum buraya ?
Kanka sana demedim adamın mesajını alıntılıyorum. Onda da aynı sistem var imzasında yazıyor. O kısmın resmini atmasını istedim.video yukleyebiliyormuyum buraya ?
he pardon,beynim yandı uğraşmaktan
Videoluk pek bir şey yok aslında. Bir da3 sahibi resim atsa çözülecek iş...Hadi şu videoyu çek de çözelim şu sorunu çalıştır makinayı bi sesini görüntüsünü görekkk![]()
Videoluk pek bir şey yok aslında. Bir da3 sahibi resim atsa çözülecek iş...