Telefon'u Webcam Gibi Kullanma

kablolu bağlantıda dedim. kablosuzda sorun yok eğer gecikme süresi vb fazla yaşamak istemiyorsanız kablo ile pcye bağlayıp arkadan droidcam'i açarsınız. ama kabloda veya usb portunda sorun varsa oynattığın an gidiyor bazen de uygulama kapanıyor.
biraz geç geliyor ama 10 tl lik kameraya 80 yada 90 tl vermek istemiyorsan ideal çözüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Katılın diye korkutuyorlardır diye düşünüyorum ama bellide olmaz
bilmiyorum ama ders in zararı değil faydası var

Zorunluluk mu varmış kardeşimin dersine bakarken sadece 3 4 kişide görüyorum webcam.

Zorunluluk mu varmış kardeşimin dersine bakarken sadece 3 4 kişide görüyorum webcam.
vallahi bizim hoca istedi bende araştırdım bu uygulamayı buldum sizlerde faydalanın diye böyle konu açtım 1 megapiksellik kameraya 90 tl vermek koyar insana daha 1 yada 2 ay önce 10 tl olan şey şimdi 90 tl

vallahi bizim hoca istedi bende araştırdım bu uygulamayı buldum sizlerde faydalanın diye böyle konu açtım 1 megapiksellik kameraya 90 TL vermek koyar insana daha 1 yada 2 ay önce 10 TL olan şey şimdi 90 TL
Haklısınız zorunluluk varsa güzel konu.

Okuldan okula değişiyor özellikle özel okullar zorunlu kılıyor diye biliyorum.
Yok öyle bir şey hocam. Gerekli olmadıkça webcam açılmamalı,eğer öğrenci kamera açarsa öğretmen uyarmalı

Yok öyle bir şey hocam. Gerekli olmadıkça webcam açılmamalı,eğer öğrenci kamera açarsa öğretmen uyarmalı
Öğretmen mi açtırıyor kamerayı size?

Öğretmen mi açtırıyor kamerayı size?
zaten öğretmenden izinsiz açılmıyor öğretmen istek atıyor kamerası olanlar açıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,976
Üyeler
187,911
Son üye
aliicik
Geri