Katılın diye korkuttuklarını düşünüyorum ama bellide olmazbizim hocalar ss alıp yada fotoğraf çekiyor okula gönderiyo
Katılın diye korkuttuklarını düşünüyorum ama bellide olmazbizim hocalar ss alıp yada fotoğraf çekiyor okula gönderiyo
biraz geç geliyor ama 10 tl lik kameraya 80 yada 90 tl vermek istemiyorsan ideal çözümkablolu bağlantıda dedim. kablosuzda sorun yok eğer gecikme süresi vb fazla yaşamak istemiyorsanız kablo ile pcye bağlayıp arkadan droidcam'i açarsınız. ama kabloda veya usb portunda sorun varsa oynattığın an gidiyor bazen de uygulama kapanıyor.
bilmiyorum ama ders in zararı değil faydası varKatılın diye korkutuyorlardır diye düşünüyorum ama bellide olmaz
Ona itirazım yok zatenbiraz geç geliyor ama 10 TL lik kameraya 80 yada 90 TL vermek istemiyorsan ideal çözüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilmiyorum ama ders in zararı değil faydası var
vallahi bizim hoca istedi bende araştırdım bu uygulamayı buldum sizlerde faydalanın diye böyle konu açtım 1 megapiksellik kameraya 90 tl vermek koyar insana daha 1 yada 2 ay önce 10 tl olan şey şimdi 90 tlZorunluluk mu varmış kardeşimin dersine bakarken sadece 3 4 kişide görüyorum webcam.
Okuldan okula değişiyor özellikle özel okullar zorunlu kılıyor diye biliyorum.Zorunluluk mu varmış kardeşimin dersine bakarken sadece 3 4 kişide görüyorum webcam.
Haklısınız zorunluluk varsa güzel konu.vallahi bizim hoca istedi bende araştırdım bu uygulamayı buldum sizlerde faydalanın diye böyle konu açtım 1 megapiksellik kameraya 90 TL vermek koyar insana daha 1 yada 2 ay önce 10 TL olan şey şimdi 90 TL
Yok öyle bir şey hocam. Gerekli olmadıkça webcam açılmamalı,eğer öğrenci kamera açarsa öğretmen uyarmalıOkuldan okula değişiyor özellikle özel okullar zorunlu kılıyor diye biliyorum.
Öğretmen mi açtırıyor kamerayı size?Yok öyle bir şey hocam. Gerekli olmadıkça webcam açılmamalı,eğer öğrenci kamera açarsa öğretmen uyarmalı
zaten öğretmenden izinsiz açılmıyor öğretmen istek atıyor kamerası olanlar açıyorYok öyle bir şey hocam. Gerekli olmadıkça webcam açılmamalı,eğer öğrenci kamera açarsa öğretmen uyarmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öğretmen mi açtırıyor kamerayı size?
Sınav ne? Yeniyor mu?arada sırada giriyordum sırf olayım diye
ama sınav zamanı böyle olmucak onu söyleyeyim
MEB gerekmedikçe webcam açılmamasına dair yazı gönderdi oğretmenlerezaten öğretmenden izinsiz açılmıyor öğretmen istek atıyor kamerası olanlar açıyor
vazelinsiz yenmezSınav ne? Yeniyor mu?
sana bir şey demiyorum öğretmen bu gün webcam alın dedi bende araştırdım bu uygulamayı buldum çoğu öğretmen webcam istiyorMEB gerekmedikçe webcam açılmamasına dair yazı gönderdi oğretmenlere