Yeni Harry Potter Oyunu "Hogwarts Legacy" Geliyor..!

redlinetr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
529
1-1.5 Sene önce fragmanı Leaklenen Harry Potter oyunu resmen geliyor. :love:

Yapımcılığını Avalanche Software'ın üstlendiği Hogwarts Legacy oyunu 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
NOT: Oyun OpenWorld-RPG olacakmış.

Fragman:

Ben heyecanlıyım umarım Avengers gibi olmaz adam akıllı bir hikayesi olur .

1-1.5 Sene önce fragmanı Leaklenen Harry Potter oyunu resmen geliyor. :love:

Yapımcılığını Avalanche Software'ın üstlendiği Hogwarts Legacy oyunu 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
NOT: Oyun OpenWorld-RPG olacakmış.

Fragman:

Bir harry poter sever olarak güzele benziyor harry poter büyük yapım oyunlarını pek göremedik ama bu iyi çıkacağa benziyor :)

Online olursa çok güzel olmaz mı? Kendi avatarın var okulda derse giriyorsun falan başkalarıyla. Öyle bir mod eklenebilir aslında oyuna.

Ben heyecanlıyım umarım Avengers gibi olmaz adam akıllı bir hikayesi olur .
My time has come

Şu oyun için o kadar araştırma yaptım ki ne zaman çıkacak diye. Fragmandan sonra hiçbir haber çıkmadı. Çok heyecanlıyım şuan. Ama aklıma takılan şeyler var. Fragmanda bazı sahneler 25FPS falan. Acaba render kaynaklı bir sorun mu yoksa oyunda bir sorun mu var bi korku oluşturdu.

Fiyatı 499TL olacak, demedi demeyin.

Konsollar için o fiyat olacağı kesin ama PC için ben o kadar olacağını düşünmüyorum. 250'den fazla gelemez pcye. Ön siparişe çıksa da versek.

Şu oyun için o kadar araştırma yaptım ki ne zaman çıkacak diye. Fragmandan sonra hiçbir haber çıkmadı. Çok heyecanlıyım şuan. Ama aklıma takılan şeyler var. Fragmanda bazı sahneler 25FPS falan. Acaba render kaynaklı bir sorun mu yoksa oyunda bir sorun mu var bi korku oluşturdu.
Optimizasyon tam olmamıştır daha belki

Benim fikrimce cogu film oyunu gibi çöp olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,053
Üyeler
185,217
Son üye
Muhammed29
Geri