Bu sistemdeki hain kim?

c.akgun

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba
Aşağıdaki şekilde bir sistemim var. Şu dönemde de elime bir miktar para geçti. Sıfır sistem toplayayım dedim ama şöyle bir ihtimal de aklıma geldi. Benim sistem görünürde iyi durumda fakat bilgisayar ağır aksak. Mesela eskiden oynanabilir vaziyetteki Path of Exile artık hiç oynanamıyor. PC sanki yaşlandı da her şeyi geç algılıyor geç cevap veriyor sistem akmıyor. Bu parçalarda bir yerlerde bir hain var. Sizler baktığınızda zayıf halka ya da değişmesi gereken şudur şeklinde bir yorum yapabiliyor musunuz ?
WhatsApp Image 2020-09-18 at 10.06.03.jpeg

Şimdiden teşekkürler fikirleriniz için.
İyi günler dilerim.

knk sistemin kötü bu devirde başka cevabı yok. Ama yavaş olması normal değil.

SSD'ye hız testi yap bi.

Evet temiz kurulum yaptım. Formattan sonra daha da kötü oldu. Bios güncelledim daha da kötü oldu. Ben anakarttan şüpheleniyorum ama yetersizim bilgi açısında bu konuda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk sistemin kötü bu devirde başka cevabı yok. Ama yavaş olması normal değil.

SSD'ye hız testi yap bi.
Not aldım mesaiden sonra yapayım dediğinizi. İşlemci-Anakart ikilisi en zayıf halka diyebilir miyiz?

path of exile yuksek grafıkde mı acıyorsun ben en yuksekde 55fps fln alıyordum baya saglam grafıklerı var

eskıden kac alıyordunuz kı kac ay gectı aradan belkı baya guncelleme almıstır grafık fln
Aksine fps iyileştirmeleri geldi. Benim sistemimde bir hain var. Diğerlerini yavaşlatan bir şey var. DDR4 bir anakart ve uyumlu 2 tane 8gb ram alsam nasıl olur acaba ?

Aksine fps iyileştirmeleri geldi. Benim sistemimde bir hain var. Diğerlerini yavaşlatan bir şey var. DDR4 bir anakart ve uyumlu 2 tane 8gb ram alsam nasıl olur acaba ?
işlemciyi de değişmen gerekir.

SSD yavaşlığın sebebi olabilir.
FPS düşüklüğü hakkında güç yönetiminden yüksek/nihai performans modunu seçin. Yoksa kendiniz oluşturun

Geri