Vartex
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 8,772
- Konu Sahibi Konu Sahibi
grafik kartının babası Asus A8JsAnne oğlun bir grafik kartına aşık oldu.
Alıntıyı görüntüle
grafik kartının babası Asus A8JsAnne oğlun bir grafik kartına aşık oldu.
Alıntıyı görüntüle
patron çıldırdı !!!!İnternette 8500 vatanda 8000 TL
What ?
Çok garip ?patron çıldırdı !!!!
orasıda vardaGelir adaletsizliği değil ki dengesizliği kapitalist sistem yüzünden
Bence harika görünüyor, incelemesine bakılırsa da kart gayet iyi.palit candır ama bu sefer olmamış tasarım
Sadece RGB si bile yeter bu kartınAnne oğlun bir grafik kartına aşık oldu.
Alıntıyı görüntüle
İchill X4 de çıktı 3000 serisi için, 4 fan olayı mükemmel ya.Ben bu Zotac olanı beğenmedim iChill be HoF bekliyorum.
Bu sadece sülalesini yönetime atayanlar için geçerli değil kiorasıda varda
sülalesini yönetime atayıp keyif sürenler
ve emeğiyle 1 ayda 2000 3000 TL alan insanlar aynı ülkede yaşıyor
Ben Bu Adaletsizliğe Üzlüyorum
palit fanın önü bir şey koymuş falan bence 2000 serisinden tasarımı olsaydı daha iyi olurdu palit tarafındaBence harika görünüyor, incelemesine bakılırsa da kart gayet iyi.
![]()
Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro OC Review
The Palit GeForce RTX 3080 Gaming Pro OC is a close-to-reference Ampere graphics card even though it looks nothing like the Founders Edition. The triple-slot, triple-fan cooler on the Gaming Pro features fan stop and runs slightly cooler than the NVIDIA Founders Edition.www.techpowerup.com
![]()
MSI GeForce RTX 3080 Gaming X Trio Review
The GeForce RTX 3080 Gaming X Trio is MSI's flagship RTX 3080. It comes with a large overclock out of the box, and the cooler is massive. This is the fastest RTX 3080 we've tested so far, and it's the quietest as well. Wow, and that with a classic triple-fan design that doesn't use any fancy...www.techpowerup.com
![]()
ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming OC Review
The ASUS GeForce RTX 3080 TUF Gaming OC comes with a small factory overclock and a huge cooler that achieves amazing temperatures that are much better than the NVIDIA Founders Edition. The TUF also features a dual BIOS with a "quiet" mode that makes this 4K monster card almost silent.www.techpowerup.com
![]()
Zotac GeForce RTX 3080 Trinity Review
Zotac's GeForce RTX 3080 Trinity comes with up to five years of warranty and a large triple-slot, triple-fan cooler. In our review, we saw excellent noise levels that are much better than the Founders Edition, and it runs cooler as well. A very solid card for $699.www.techpowerup.com
La oğlum iChill X4 piyasayı duman edecek dumaan! Gaming X ROG alayını tokat manyağı yapacakİchill X4 de çıktı 3000 serisi için, 4 fan olayı mükemmel ya.![]()
HoF kartlara aşık olmayan var mı?Ben bu Zotac olanı beğenmedim iChill be HoF bekliyorum.
özel okulda pişmanlıktırBu sadece sülalesini yönetime atayanlar için geçerli değil kiÜlkenin geneli zaten böyle mesela sırf tanıdığı olduğu için 1 yıl görev yaptıktan sonra özel okula giden tanıdığım var
![]()
beyazını beğendimHoF kartlara aşık olmayan var mı?