Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyumİkisi bambaşka anakartlar biri intel soket anakartı diğeri amd soket anakartı
Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum Sizce hangisiHangi işlemci ile kullanacağına bağlı ikisi farklı soket ve çok iyi Anakartlar.
Z serisi anakart alıcaksan bütçen yüksek herhalde iki işlemcide de pişman olmazsınSoru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum
Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum Anakart seçimine göre işlemci seçicem 2 ucu boklu deynek Siz olsaydınız ?Şuanda olduğunuz ikilem elma ile armut durumu
yani z490 intel platformu x570 amd platformudur sistemizde hangi işlemciyi seçtiyseniz yada seçecekseniz o karta yöneleceksiniz![]()
Hangi işlemciler onu söyle.Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Soru hep aynı yere cıkıyor intel seçersem pişman olurmuyum yada Amd seçersem pişman olurmuyum Sizce hangisi
Mönitör ekipmanlar KASA PSU VAR ŞUAN ELİMDE GERİSİ EKSİK 15 K DAHA EKLERİMZ serisi anakart alıcaksan bütçen yüksek herhalde iki işlemcide de pişman olmazsın
Hocam işlemcin ne alıcak mısın veyaMönitör ekipmanlar KASA PSU VAR ŞUAN ELİMDE GERİSİ EKSİK 15 K DAHA EKLERİM
İŞLEMCİ ALMADIM DAHA DURUMA GÖRE İŞLEMCİ ALICAM ANAKART KARAR VERİRSEM İNTEL AMD ARASINDA KALDIM KISACASIHangi işlemciler onu söyle.
Ekran kartın ne ?İŞLEMCİ ALMADIM DAHA DURUMA GÖRE İŞLEMCİ ALICAM ANAKART KARAR VERİRSEM İNTEL AMD ARASINDA KALDIM KISACASI