Yardım Laptopa ssd Takma

frknkrksz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
197
Bİlgisayarım bu bir tane ssd almak istiyorum windowsu vs kuracağım internette ben hiç içinin fotografını bulamadım
Bulabilecek veya açıp goren arkadaş varsa ssd yuvası var mı söylerse çoooook memnun olurum lutfen çabuk söyleyin
Bilgisayarım bu

Son düzenleme:
Bİlgisayarım bu bir tane ssd almak istiyorum windowsu vs kuracağım internette ben hiç içinin fotografını bulamadım
Bulabilecek veya açıp goren arkadaş varsa m2 ssd yuvası var mı söylerse çoooook memnun olurum lutfen çabuk söyleyin
Bilgisayarım bu
Neden normal ssd takmıyorsunuz ?

Bulabilecek veya açıp goren arkadaş varsa m2 ssd yuvası var mı söylerse çoooook memnun olurum lutfen çabuk söyleyin
Bilgisayarım bu
Wi-fi önemliyse "neyi feda etmeye hazirsin"

CD yerini çıkarıp yapsam olur mu
M2 uyumlu cd syleri var onlardan bulabilirsen tak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama sata yerinin hızı kadar alamazsın bunu unutma

Ama sata yerinin hızı kadar alamazsın bunu unutma

up
up
up

upupup

kardeşim wifi yerine m2 olmaz bunu unutma bilgisaayrında m2 yeri olup olmadığını anlamak için asus müşteri hizmetlerini arayabilirsin veya kendin arka kasasını sökerbilirsen daha iyi olur. m2 yeri yoksa cd sürücüsüne hdd ni takarsın pc nin içinede ssd yi takarsın cd sürcüsü yeri yüksek perforamsn vermez bu yüzden ssd takmıyoruz oraya m2 hiç takılmaz anlamı olmay yani bu arada m2 ninde 2 çeşidid var m2 sata ve nvme pc hangisine uyumluysa onu almalısın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,713
Üyeler
195,715
Son üye
Abdülhakim
Geri