_BlacKWoLF_
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 714
Arkadaşlar bun doğru mu
Bende çok gördüm bu yorumlardan doğru olma ihtimali var.Arkadaşlar bun doğru mu
Alıntıyı görüntüle
gamin gecesinden dün ürün aldım iade edilebiliyor muBende çok gördüm bu yorumlardan doğru olma ihtimali var.
Bekle hocam eğer karşılaşırsan edersin.gamin gecesinden dün ürün aldım iade edilebiliyor mu
Etme, neden ediyorsun? Ben 3 kere alışveriş yaptım dediğin gibi bir şey yoktu.gamin gecesinden dün ürün aldım iade edilebiliyor mu
Bekle hocam eğer karşılaşırsan edersin.
Ben dün kasa aldım ama ileride ekran kartı ve işlemci almak istiyorum kasanın önceden açılmış veya sorunlu olup olmadığını anlayabilirim ama işlemci ve ekran kartını anlayamamHepsinde böyle olmadığı kesin ama bazıları böyle olabilir bence.
Anlarsın anlarsın, ürünler garantili zaten hiçbir sıkıntı çıkmaz.Ben dün kasa aldım ama ileride ekran kartı ve işlemci almak istiyorum kasanın önceden açılmış veya sorunlu olup olmadığını anlayabilirim ama işlemci ve ekran kartını anlayamam
yarı haklıArkadaşlar bun doğru mu
Alıntıyı görüntüle
peki mouse nasıl çıktıBen incehesaptan 1 sene önce mouse sipariş vermiştim.
Yaklaşık 20 günde geldiği için birdaha oradan almamaya karar verdim.
peki açılmış ve daha önceden iade ürün olama ihtimali nediryarı haklı
çünkü bazı ürünler yakın fiyatlara bulunuyor
ama bazılarısa güzel indirimli oluyor
Ekran karti jelatinleri var kutusunda bandrol var bu şekilde anlarsin kesildiği her halükarda anlaşilitBen dün kasa aldım ama ileride ekran kartı ve işlemci almak istiyorum kasanın önceden açılmış veya sorunlu olup olmadığını anlayabilirim ama işlemci ve ekran kartını anlayamam