Hocam pek bilgili değilim ancak ben sistem toplarken şurdan bakmıştım;İşlemci : Xeon e3 1225 v3 (server işlemcisi ama i5 4670 ile aynı güçte)
Ekran kartı : RX470 Nitro+
500gb HDD
Bu parçalara kaç watt güç kaynağı almam gerekir 450w diye düşündüm uygun olur mu ?
Çok sağol ölçtüm ordan 450w yeterli oluyorHocam pek bilgili değilim ancak ben sistem toplarken şurdan bakmıştım;
![]()
Power Supply calculator - calc for silent PSUs from be quiet!
be quiet! is a premium brand manufacturer of power supplies, cases and cooling solutions for your desktop PC.www.bequiet.com
450W yeterli diye 450W dandik bir PSU almayın. Önemli olan 12V kanalından kaç W verdiği.Çok sağol ölçtüm ordan 450w yeterli oluyor
450w 100liraya buldum gidip bakıp alıcam fazla olsun da sıkıntı çıkarmasın sonra sistem yükseltirsem falan
PSU C4'dür.450w 100liraya buldum gidip bakıp alıcam fazla olsun da sıkıntı çıkarmasın sonra sistem yükseltirsem falan
dikkat et ucuza kaçayım derken c4 alma kaliteli bişi al birkere alİşlemci : Xeon e3 1225 v3 (server işlemcisi ama i5 4670 ile aynı güçte)
Ekran kartı : RX470 Nitro+
500gb HDD
Bu parçalara kaç watt güç kaynağı almam gerekir 450w diye düşündüm uygun olur mu ?
Yok zaten az kullanılmış yazıyodu ama bakıp alıcam en az 1 sene idare etsin baridikkat et ucuza kaçayım derken c4 alma kaliteli bişi al birkere al
Dostum marka/model önemli. Kullanılması değil.Yok zaten az kullanılmış yazıyodu ama bakıp alıcam en az 1 sene idare etsin bari