Top tier miDaha az yetiyor diye daha pahalıya 850W mı alsın? Attığım PSU gayet kaliteli ve neredeyse top tier bir ürün. Fiyatı da çok uygun. Alınmaması için bir sebep yok. Ömürlük alır değiştirmez.
Neredeyse top tier evet. İç yapısı gayet kaliteli. FSP Vita veya NZXT PA seviyesinde değil ama incelemeleri de gayet başarılı. A tier olmasa da B tier denilebilir ve son kullanıcı için fazlasıyla yeterli.Top tier mi![]()
Heh ben de onu diyecektim. Top tier dediğin fsp dirNeredeyse top tier evet. İç yapısı gayet kaliteli. FSP Vita veya NZXT PA seviyesinde değil ama incelemeleri de gayet başarılı. A tier olmasa da B tier denilebilir ve son kullanıcı için fazlasıyla yeterli.
Bu fiyat skalasında kalite olarak mükemmel. Ondan bahsediyorum.Heh ben de onu diyecektim. Top tier dediğin fsp dir
650 al demedim. bu sistem 650 tüketir dedim. 1350 falan gereksiz. bu sisteme de bronz almazsın.Sizin hesaba göre kasaya fazladan bir rgb eklemek istese tak sistem gidiyor ?Ne gereği var tam ucunda durmaya zaten attıklarını toplasanız 600 e yaklaşıyor hatta belki ucundan geçiyordur ve umarım 650W bir güç kaynağının aslında 650W vermediğini biliyorsunuzdur. Sistem 560W kullandı diyelim 650W bronz bir psu çalıştırmaz. Yanlış bilgi vermeye gerek yok. DÜZELTME: hatta şimdi hesapladım 650W bronz bir PSU 520W falan veriyor yüzde 80 verimli olduğu için hadi platin alsın 600 falan olsun diyelim sizce yeterli mi ?
650 al demedim. bu sistem 650 tüketir dedim. 1350 falan gereksiz. bu sisteme de bronz almazsın.
ürün fiyatından bağımsız söyledim. aynı fiyatsa 1350 daha mantıklı tabi.kaliteli 850w zaten 5 6 k üzerinden başlıyor
1350 olanı alması en mantıklı ve doğru seçim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ Gold Full Modüler 140mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1350EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Titiz kılıflı kablolar, bilgisayarınızı profesyonel bir görünümle oluşturmanıza olanak tanıyan daha iyi dayanıklılık ve şık estetik sağlar.www.gaming.gen.tr
iyzico ile 5300 geliyor almamak için bir neden yok
iyzico olayı var baya iyi f/p oluyorürün fiyatından bağımsız söyledim. aynı fiyatsa 1350 daha mantıklı tabi.
Daha iyi1350 watt çok yüksek olmaz mı bilmediğimden soruyorum
650-700 bile yeter demişsiniz bunu okuyan konu sahibinin ilk anlayacağı 650w psu alsam da yeter ne demek 650 al demedim de 650 harcar dedim. Anlattığım gibi 650w plat da kurtarmaz.650 al demedim. bu sistem 650 tüketir dedim. 1350 falan gereksiz. bu sisteme de bronz almazsın.
biraz pay bırak 850 demişim. okuduğunu anlayamayan bu kadar adam olduğunu bilmiyordum650-700 bile yeter demişsiniz bunu okuyan konu sahibinin ilk anlayacağı 650w psu alsam da yeter ne demek 650 al demedim de 650 harcar dedim. Anlattığım gibi 650w plat da kurtarmaz.