Yusuf can atıcı
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
İşlemci olarak ryzen 3 1200 af li ve ekran kartı rx570 olan bı sistem toplamak istiyorum dar boğaz olur mu daha güçlü bı işlemci tercih etmelimiyim
O işlemci yetersiz. R3 3100 alın bütçe varsa.İşlemci olarak ryzen 3 1200 af li ve ekran kartı rx570 olan bı sistem toplamak istiyorum dar boğaz ölümü daha güçlü bı işlemci tercih etmelimiyim
darboğaz olmaz rahad olunİşlemci olarak ryzen 3 1200 af li ve ekran kartı rx570 olan bı sistem toplamak istiyorum dar boğaz olur mu daha güçlü bı işlemci tercih etmelimiyim
Darboğaz olmaz ama eğer bütçeniz varsa r3 3100 almanız daha iyi olur, hem ileride ekran kartı yükseltmesine de açık olur sistemİşlemci olarak ryzen 3 1200 af li ve ekran kartı rx570 olan bı sistem toplamak istiyorum dar boğaz olur mu daha güçlü bı işlemci tercih etmelimiyim
o işlemciyi bende kullanıyorum alma aga ilerde sıkıntı yaşarsın paranı biriktir daha üst bir işlemci al bende anakartımın biosu güncel olmadığı için pc açılmamıştı garantiye yollayıp yüklettikten sonra açılmıştı bu tarz sorınla umarım karşıllaşmassın ama ilk nesil rayzen işlemci olduğu için anakartların bioslarıyla uyum sorunu oluyorİşlemci olarak ryzen 3 1200 af li ve ekran kartı rx570 olan bı sistem toplamak istiyorum dar boğaz olur mu daha güçlü bı işlemci tercih etmelimiyim