Türknet 100mpbs pakette 7 mpbs veriyor

RowRayN

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları. Türknet ucuz geldiği için Türknet'e geçtim 100 mpbs internet + ücretsiz modem 85 tl uzun uğraşlar sonucunda bugün internet bağlandı fakat 100mpbs lik pakkete max 7-8 mpbs alıyorum bunun için Türknet'le görüşmeme gerek var mı yoksa benim yapabilceğim bir şeyler var mı yardımcı olurmusunuz

Hız değerleim ektedir:

Ekler

• türknet.PNG
    türknet.PNG
    34.2 KB · Hit: 132
Müşteri hizmetleri ile konuş dostum biz pek bir şey yapamayız.

Arkadaşlar merhaba geçenlerde buraya konu açmıştım Türknet interneti nasıldır diye ve olumlu yorumlar aldım ve bende Türknet aldım eski evimde 5 mpbs lik türk telekom kullanıyordum yeni sıfır bir eve taşındık ve burada 100 mpbs ye kadar fiber internet var dediler bütün internet sağlayıcıları. Türknet ucuz geldiği için Türknet'e geçtim 100 mpbs internet + ücretsiz modem 85 TL uzun uğraşlar sonucunda bugün internet bağlandı fakat 100mpbs lik pakkete max 7-8 mpbs alıyorum bunun için Türknet'le görüşmeme gerek var mı yoksa benim yapabilceğim bir şeyler var mı yardımcı olurmusunuz

Hız değerleim ektedir:
upload iyi ama 4 değilde 8 olması gerek sen ara hallolur

almadan önce altyapı testi yaptın mı? o 100mpbs alabileceğin en yüksek hız

upload iyi ama 4 değilde 8 olması gerek sen ara hallolur
Upload o kadar önemli bir şey değil benim için dowload 100 olması gerekirken 7 oluyor sence anormal değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

almadan önce altyapı testi yaptın mı? o 100mpbs alabileceğin en yüksek hız
Evet yaptım onlarda yaptılar hatta 100mpbs alabileceğinizin garantisini veriyoruz dediler.

altyapın var mı

Upload o kadar önemli bir şey değil benim için dowload 100 olması gerekirken 7 oluyor sence anormal değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Evet yaptım onlarda yaptılar hatta 100mpbs alabileceğinizin garantisini veriyoruz dediler.
Anormal ama halledilir

müşteri hizmetlerini ara verdikleri destekte yanlışlık olabilir

Geri